2777
2789
عنوان

مهمونی دادن

213 بازدید | 31 پست

دوستان شوهرم میخواد یکی از همکاراش رو دعوت کنه خود همکارش رو دیدم اما تا حالا خانومش رو ندیدم حالا نمیدونم چی بپزم که هم معذب نشن هم خوب باشه

چی بپزم 

چی کنار غذام بذارم

کلا راهنمایی میخوام

همیشه خودم مهم ترم   
زرشک پلو با مرغ. سوپ جو. سالاد فصل خورشت بادمجان و پلو. .چند تکه مرغ سوخاری یا سرخ شده. ژله. ماست. ...

خورشت بادمجون با گوشت قرمز منظورته؟

همیشه خودم مهم ترم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرشک پلو با مرغ. سوپ جو. سالاد فصل خورشت بادمجان و پلو. .چند تکه مرغ سوخاری یا سرخ شده. ژله. ماست. ...

سوپ تو تابستون هم خوبه یعنی؟

من برای مهمونای زمستونم سوپ میذارم

همیشه خودم مهم ترم   

ماهیچه با سبزی پلو...کمی مرغ هم بذار...سیبزمینی و هویچ رو با دستگاه مخصوصش اگر داری مدل بده سرخ کن...سالاد سزار ..کلم و نخود و ذرت .کمی گوجه ..خیار نباشه...سس بزن ...کنار خورشتت نخود و درت و لیمو ترش قاچ بزن بذار بعلاوه جفری...پلو رو هم زعفرونی ی مقدار درست کن...زیتون و ترشی و ماست وسالاد...چون اولین بار تدارک ببین ...جلسات دیگ ساده بدار

قرمه سبزی و پلو و سالاد شیرازی و سوپ  و مرغ سوخاری؛ اینجوری هم خوراک داری هم خورشت هم پلو خیلی هم دردسر نداره با همون چن تیکه مرغ ابش و سوپ میکنی و خودشونو سوخاری

خدایا ارامش را به من عطا فرما
ببینید قورمه سبزی رو همه دوست دارند بپزید با یه غذای دیگه کنارشم ماست و سبزی و ژله و نوشابه منتها ژل ...

ژله چند لایه با رنگ های مختلف توی ظرف پایه دار خوب نیست به نظرت؟ چون تعداد کمه راحت برای هر کس یه دونه بذارم

همیشه خودم مهم ترم   
ژله چند لایه با رنگ های مختلف توی ظرف پایه دار خوب نیست به نظرت؟ چون تعداد کمه راحت برای هر کس یه دو ...

من همیشه نصف لیوان پایه دارام و ژله میزارم ببنده معمولا هم رنگای مختلف مثلا یکی قرمز یکی سبز بعد روشو بسنی میزارم و با شکلات و میوه تزیین میکنم ی دسر ساده و شیک

خدایا ارامش را به من عطا فرما