2777
2789

برنامتون چیه ?

منکه همش خونه بودم باشوهرم عصر شاید بریم کوه فرداهم یا میرم خونه بابام یا پدر شوهرم

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

خونم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشقم بیاد بریم خونه ابجیم از شوهرش عیدی بگیریم  هورااا

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
حاملم شوهرمم اهل اینجور جاها نیست تنها و غریب افتادم یه گوشه دنیا تو بی کسی خودم میپوسم

عزیزم حیف نیست دوران بارداریت ایجوری بگذرونی همه تواین دنیا غرییبن جز خدا کسی ندارن که برو بگرد شاد باش شوهرت نیومد بادوستات برو 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

به مریض داری میپردازم😩😩😩چشام از بی خوابی میسوزه حموم نرفتم خونمم نگم برات طویلس😭😭😭 پسرم وا ...

خونه من از مال تو بدتره ولی حسش نیست جمع کنم خیلی دلم گرفته هیچکس هم بهم عیدو تبریک نگفت حتی شوهری😢😢

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕