2777
2789
عنوان

جواب خیانت چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 33 پست

اگه بچه نداری جدایی بعد از مشاوره رفتن و روشن شدن حقیقت و اینکه این شماره ها مال بعد ازدواجش با شما باشه نه قبلش 

اگه بچه داری اول صبرو مشاوره بعد هم صبر و مشاوره و اصلاح زندگیت اگه نشد جدایی 😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید همکارهاش باشن یا مشتری هاش یا آشنا  باشن.یه ذره صبر کن.شاید مال قبل هست.مگه مطمئنی؟اول مطمئن شو .بعد فک کن کن چی کار کنی...خیانت کردن خودتم که غلطه.فقط خودت بدنام میشی

من اگه خیانت ببینم میگم ک ون لقت و به زندگیم ادامه میدم

یعنی ازش پول میگیرم زیاد خرج الکی  میکنم به قولی همه خط قرمزاشو رد میکنم باهاش رابطه جنسی نمیکنم😐😁

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

خب دوران مجردی که همه رفیق دارن 

اگه مال گذشته اس و الان کنار گذاشته بی خیال شو

الان دخترا همه رفیق دارن چه برسه به پسرا

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

عشقمی یعنی سوگل با این کامنتتات 😍😍😍😘😘😘

فدات شم من 😍خواستم راه حل بدم 😜😜😜❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اول طلاق،اگه نشد و اطمینان داری ک نمیشه،بهش بگو اگه بخواد ب این وضع ادامه بده خیانت خواهی کرد.بگو تو هم از لحاظ عاطفی نیاز هایی داری و نمیتونی با یه فرد خیانتکار زندگی کنی

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

بچه ها دارم خفه میشم 

الان کنارم خوابیده بهش محبت میکنم هنوز به روش نیاوردم 

ولی تا میخوابه اون شماره ها میاد تو ذهنم و‌حالم ازش بهم میخوره

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭