2777
2789
عنوان

بیاین عکس جهیزیم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برن عکس جهیزیمو از تو کامپیوتر بریزم رو گوشیم بعد بذارم اینجا انقد طول نمیکشه😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
سبزی  سیب زمینی  😂😂😂😂😂😂😂

سبززززززی فقط 😋

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

توی این گرونی این کارو نکنین لطفا

میدونم ذوق دارین نشون بدین مردم بیان از سلیقتون تعریف کنن به به و چه چه بگن

ولی بخدا اون دخترایی که ندارن ساده ترین امکانات اولیه رو بخرن گناه دارن

خودمون-به-خودمون-رحم-# کنیم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

همین الان تو پر بازدید ها هست تاپیکش به خدا دل شکستن کار خوبی نیست از چیزای دیگه عکس بزار از لباسات چیزای دیگه ولی از جاهاز نذار خود دانی از من گفتن بود 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

نوتلای هشتک رو درنیارید مرسی اه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
من برن عکس جهیزیمو از تو کامپیوتر بریزم رو گوشیم بعد بذارم اینجا انقد طول نمیکشه😐

😂😂😂😂والا

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
# حرمت داره نه لذت😭😏😐😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نه واقعا توقع داشتین تو این گرونی جهیزیه بخرم؟ 😑

الان با این وضع من همینم نمیتونم بخرم 😐😅

دوستان الان میدونم  تو ذهنتون با عمه بنده ماه عسل رفتین آآآآما بوخودا عروسی خودم بخاطر نداری فعلا منتفی دعام کنین 😔

طنز_تلخ_اجتماعی#  

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی