2777
2789

اول خودم 😁😄

در مورد یکی از دوستای دختر عممه 

این دختره از به خانواده کاملن ضعیفی بود ار نظر مالی ولی فوق العاده با ابرو و خوب ار قضا وقتب دختره ۱۷ سالش بود با یه پسری دوست میشه که فوق العاده پولدار و اصل و نسب دار یعنی اینجوری بگم پسره یه جورایی اقازاده بود خلاصه پسره در حدی عاشق میشه که تصمیم میگیره بیاد خواستگاری البته اینم بگم دختره خیلی خوشگل و مودبه ، خلاصه دختره در مورد پسره با باباش صحبت میکنه ، بابا مخالفت میکنه دلیلشم اینه که پسره و خانوادش خیلی پولدارن و به هیچ وجه به خانواده و سطح زندگی اینا نمیخورن پدره مخالف صد در صد دختره هم از اونجایی که خودشم همش به این موضوع فکر میکرده چ جز نگرانی هاش بوده و فوق العاده دختر عاقلیه حرف پدر و گوس میده و از پسره دل میکنه ، ولی مسئله اینجاست که پسره دل نمیکنه و هر جور شده دختررو میخواد تا اینکه یه شب پسره با سه  چهارنفره دیگه با تفنگ به خونه دختره حمله کرده و دختررو میدوزده و با خودش میبره از اونجایی که پسره ژن خوب بوده کسی جرئت شکایتم نداره . بعد این موضوع چند سال بعد که دختر عمم دوستشو میبینه تعریف میکرد چه زندگی لاکچری  داره و پسره براش میمیره😍

حالا شما بگین 😁

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس خانووم بسیاااار مذهبی 

آفای داماد بسیار قرتی

بعد تو مجلس دعوا شد بین خانواده عروس و داماد سر اینکه خانواده عروس یه فرش آورده بودن نماز اول وقت بخونن با کلی ارایش

بعدم به ما گیر که چرا اینقد لباستان کوتاهه😐😐

چی-بگم#  

هر چی دوس داری بگو

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

منم پسر عمم یکیو میخواسته غمم نمی گیره براش اون جوری که شنیدم دوست بودن و دختره خونه طرفم میرفته بعد عمم دختر خواهرش رو گرفت واسه پسرش بعد اونا طلاق گرفتن تو عقد..بعدش پسر عمم رفت همون دختره رو گرفت ..همش میگم دختره چه خوش شانس بوده..البته خدایی دختر آروم و خوبیه 

یعنی بدون اجازه پدرش ازدواج کرده بوده؟

لابد پدره با تهدید و اینا از ترس کوتاه اومده

دختره از یه خانواده ی فوووووق العاده ضعیف

در حد زاغه نشینی اطراف تهران از اینا که در خونشونو پتو و پلاستیک میزدن 

بعد واقعا نمیدونم چه طوری که یه مرد المانی ثرررروت مند اومد باهاش ازدواج کرد

الان بهترین زندگیو تو المان دارن 

تو ایران یه پنت هوس ۶۰۰ متری توی سعادت اباد دارن که سالی ۱۰ روز میان ایران برن اونجا زندگی کنن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
عروس خانووم بسیاااار مذهبی  آفای داماد بسیار قرتی بعد تو مجلس دعوا شد بین خانواده عروس و داما ...

چقدر تضاد 🤔😐