مریم_خاله_ی_هیولـا مدیر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6334 عنوان خانمای تهرانیا : اگه تهران زلزله بیاد چه میکنید آیا میترسید ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 94 پست من خودم مثل سگ میترسم از زلزله چند بار که تهران زلزله اومد من سکته ناقص زدم همش یا داخل حموم بودم یا داخل دستشویی از شانس بدم آب باز بود که زلزله اومد خواستم بپرم بیرون شیره کنده شد آب باز هول کرده بودم . تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم 1397/06/06 | 11:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaسابق عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 3794 والا وضعیت الان کشورمثل کابوس شده نه گرونی دست ازسرمون برمیداره نه صعودقیمتها توقف میکنه جمله اول منظورم زلزله بوداصلاح میکنم
مریم_خاله_ی_هیولـا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6334 تو زلزله طبقه بالایی ها بیشتر آسیب میبینن یا طبقه پایینا؟؟؟ طبقه بالا بیشتر حس میشه تکونشو تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم
مریم_خاله_ی_هیولـا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6334 جمله اول منظورم زلزله بوداصلاح میکنم فهمیدم تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم
مریم_خاله_ی_هیولـا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6334 نه_به_زلزله# تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم
fatimaسابق عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 3794 تو زلزله طبقه بالایی ها بیشتر آسیب میبینن یا طبقه پایینا؟؟؟ بالاییا موج بیشتری میگیره
طلاااا عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1296 طبقه بالا بیشتر حس میشه تکونشو من تو زلزله قبلیرفتم سگمو بغل کردم بعد شوهرم بیدار شد😂😂😂
مریم_خاله_ی_هیولـا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6334 من تو زلزله قبلی رفتم سگمو بغل کردم بعد شوهرم بیدار شد😂😂😂 خخخخ میگن حیوانات قبل زلزله میفهمن سگ تو عکس العمل نشون داد تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم
مریم_خاله_ی_هیولـا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6334 زلزله_برو_گمشو# تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم
طلاااا عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1296 خخخخ میگن حیوانات قبل زلزله میفهمن سگ تو عکس العمل نشون داد نه بابا خواب بود😂😂
مریم_خاله_ی_هیولـا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 6334 نه بابا خواب بود😂😂 خخخ میگن سگ میفهمه قبلش پارس میکنه تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم
fatimaسابق عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 3794 من پانیک گر فتم ازاون موقع شیرمم تقریباخشکید توعمرم زلزله ندیده بودم فکرکردم الان مثل سرپل میشه
طلاااا عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1296 خخخ میگن سگ میفهمه قبلش پارس میکنه سگه ما تنبله😂فقط مثل گاو میخوره مثل پاندا میخوابه😂
ستاره___ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 19916 بالاییا موج بیشتری میگیره میدونموقتی تخریب بشه همه چیز منظورمهفکر کنم پایینیا دفن میشن زیر خاک😭😭😭😭😭 میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️