2777
2789
عنوان

اصلا ترسناک نیست،لازمه همه بدونیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 10045 بازدید | 160 پست

ما یه فامیل داشتیم توهم لامسه و دیداری داشت همش میرفت پیش جنگیر و این آت و آشغالا... اخرش معلوم شد از تومور مغزیش بوده... انقد پیگیری نکرد بیماریش پیشرفت کرد.. دیر عمل کرد... الان بیناییش خیلی کم شده و حرف هم نمیتونه بزنه

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا كه زحمتشو كشيدي تاپيك زدي يه مقاله كوتاه هم از اينترنت ميذاشتي 

الان میذارم از ویکی پدیا

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
اول به خدا تکیه کنین و اگر مشکلی بود سراغ یک روانشناس مجرب برید

وقتی طلسم کنن روانشناس چه میتونه بکنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
الان من که میبینم باید برم روانشناس؟؟ # پول _ ندارم _

دعا نویس هم پول میخواد

بعدش اگه شما سرما بخوری یا دور از جون مریضی بدی بگیرید چون پول ندارین نمیرین دکتر؟ 

حتما جور میکنین و میرین

مریضی های روحی خطرناک تر از مریضی های جسمی

همه باید متوجه این بشن که روانشناس رفتن تفریح و بازی نیست... الکی از رو سرخوشی نیست... دکتره. مثل همون دکتر که برای سرماخوردگی و همه چی میریم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

اوه... اره....

منم فکر میکنم واقعا برخی افردا سالها به جای درمان  مشکلات روانیشون ،

فکر میکنن با ماورا طبیعه سرکار دارن

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

اسکیزوفرنی یا به فارسی روان گسیختگی یا روان گسستگی ؛ که اکثر روانپزشکان و روانشناسان به آن سرطان خاموش نیز می گویند یک اختلال روانی شایع است که از ویژگی های بارز آن فقدان توانایی در اندیشیدن، عاطفه ضعیف، انجام رفتارهای نامعقولو ناتوانی در درک واقعیت است. البته باید اضافه شود که منظور از ناتوانی در درک واقعیت به معنای توهمات مغزی فرد بیمار می باشد. 

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

این بیماری در بین همهٔ بیماری‌های عمدهٔ روان‌شناختی از همه وخیم‌تر و شدیدتر می‌باشد و معمولاً خود را به صورت توهم شنیداری، توهم‌های جنون آمیز یا عجیب و غریب، یا تکلم و تفکر آشفته نشان می‌دهد، و با اختلال در عملکرد اجتماعی یا شغلی قابل توجهی همراه است و فرد را از همه جوانب زندگی عقب می اندازد. شروع علائم معمولاً در دوران نوجوانی رخ می‌دهد، با یک شیوع در طول زندگی جهانی در حدود ۰٫۳–۰٫۷٪. تشخیص بر اساس مشاهدهٔ رفتار و تجارب گزارش‌شدهٔ بیمار است. روانپزشکان آن را نوعی جنون می دانند. به باور بسیاری از رواندرمانگران فرد مبتلا به اسکیزوفرنی دارای هذیان ها و توهمات بسیاری از جمله توهم های شنیداری و دیداری می باشند.

لااقل راجبش مطالعه کن دوست خوبم

خوندم تو نت یه چیزایی ولی ب دردم نخورد

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔