2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشه برای پسرا باز بهتره البته منم یه بار آزمون قبول شدم ولی مصاحبه رد شدم ایشالا برادر شما قب ...

چرا مصاحبه رد شدین؟ 

چیا پرسیدن؟ 

برای آزمون چقدر خونده بودین که قبول شدین؟ 

سلام. 

از نظر من ن به پارتیه ن به پول و سرمایه اولیه، من از صفر شروع کردم هیچه هیچ، صفر مطلق، الان تو رشته مهندسی به اوج رسیدم،طوری ک ماموریت دارم واسه کشورای، تکریه عراق، کویت و.... 

هرآنچه ک انسان میخواد بشود باید بشود

بهونه تراشی واسه رویاهاتون نکنید

سلام.  از نظر من ن به پارتیه ن به پول و سرمایه اولیه، من از صفر شروع کردم هیچه هیچ، صفر مطلق، ...

سلام منم برق مخابرات خوندم . کارشناسی ارشد از دانشگاه اصفهان دارم اما چند ساله بخاطر تنبلی خودم بیکارم حالا می خوام از صفر شروع کنم میشه راهنمایی کنید چه نرم افزارهایی می تونه کمکم کنه که کار پیدا کنم

من بسیار پشیمان

شما بسیار پشیمان هستین چون فقط رفتین یه سری فرمول خوندین و شدین مهندس وگرنه تاحالا یه سیم از نزدیک ندیدین!

اگر واقعا مهندس برقی،

بگو ببینم یه جایی که برق سه فاز داره،

برای اصلاح ضریب توان شبکه اونجا چیکار باید کرد؟؟؟؟؟

ارشد برق کنترل

شما بسیار پشیمان هستین چون فقط رفتین یه سری فرمول خوندین و شدین مهندس وگرنه تاحالا یه سیم از نزدیک ندیدین!

اگر واقعا مهندس برقی،

بگو ببینم یه جایی که برق سه فاز داره،

برای اصلاح ضریب توان شبکه اونجا چیکار باید کرد؟؟؟؟؟

شما بسیار پشیمان هستین چون فقط رفتین یه سری فرمول خوندین و شدین مهندس وگرنه تاحالا یه سیم از نزدیک ن ...

اقا شما خوبی ک تو گروه زنانه میچرخی

اگر درک داشته باشید من گنترل خوندن و اصلاحضریب توان مربوط ب درس بررسی سیستم های قدرت هست و مربوط ب مهندسی قدرت میشه

ما سیم ندیدم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چیکار کنیم حیف اون همه زحمتی که کشیدیم برای این درسای سخت

سلام شما دولتی خوندید؟

منم میخوام رشته برق در شریف بخونم

درسته میگن درساش از پزشکی سخت تره؟

من میخوام اپلای کنم میگن خارج از کشور در زمینه it هم کار داره

به نظرتون در شریف آینده داره؟

عزیزم شما مهندسی برق خوندید به نظرتون چجوری رشته ای هست ؟ سخته ؟ اولویت های اول بذارمش یا نه ؟

تو ایران مهندسی خوندن ارزش نداره . اگه قصد رفتن داری و وافعا تواناییت بالاست بخون 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم