2777
2789
عنوان

محبوووووب همسر شدن 💑

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 104 پست

تجربه بعديم براي خودتون خرج كنيد و اگر نميكنيد ب همسر گرامي اطلاع دهيد ك ب خاطر تو و براي زندگيمونه ك من خانومي ميكنم و هزينه نميكنم وگرنه بعد چن سال ب جاي اين ك بگن ممنون خانوم خوبم جوابشون ميشه خب ميخواستي خرج كني كي جلوتو گرفته بود در اين مورد منت زياد بذاريد تا قدر عافيت بدانند

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

متنفرم از این پاچه خواریا 🤢

اینجا خیلی وقتا میبینم خانوما ب بقیه پیشنهاد میدن ک ب مشاور مراجعه کنه.

اینایی ک میگم حرفای ی مشاور باتجربه هس

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ب خانوادش احترام نذاری،پس انتظار نداشته باشید اونم ب خانواده شما احترام بذاره

اخه خونوادش ب من احترام نذاشتن هیچوقت 

و منم روابطو باشون محدود کردم

الان ک باردارم چسبیدن بهم و من فوبیا دارم بشون 

حللمو بد میکنه مامانش وقتی میبینمش بعدش میشینم گریه میکنم

بدبختیم اینه ک تو ی ساختمونیم وگرنه شرایط قابل تحمل تر بود

استارتر عزیز حرفهایی که میزنی کاملا درسته ولی وقتی جواب میده که طرفت چشم ورو داشته باشه اونوقت کوچیکترین کارها هم به چشمش میاد وازت ممنونه درغیر این صورت تمام دستتو تو عسل هم بکنی بازم گازمیگیره

استارتر عزیز حرفهایی که میزنی کاملا درسته ولی وقتی جواب میده که طرفت چشم ورو داشته باشه اونوقت کوچیک ...

شما بهترین کارایی ک میتونید رو انجام بدید و وقت کافی واسه همسراتون بذارید،اگه قدر ندونستن دیگه با خودشون.ولی حداقلش شما وجدانتون راضبه ک سنگ تموم گذاشتین

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  
پاهای شوهرم‌بامزه س فرمش. چندش نیست. با تشت شیر و گلاب مشکل ندارم😁😁😁اما‌ اخرش خودم پامو سمتش میبر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

اینم ی نوع سیایت رنانس.. ای ول

مارا نگاهی از تو کافیست..اگر کنی