2777
2789
عنوان

محبوووووب همسر شدن 💑

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 104 پست

شماره 2یعنی خانوادش رو اصلا نمیتونم چون اذیتم کردن الانم قهریم . با بقیه اش مشکلی ندارم 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر از هفت هشت ساله ازدواج کردم و خدا رو شکر همیشه راضی بودم 

به نظرم انتظار یه مرد از همسرش درک متقابله و این که جملاتی که بیان میکنه کجا و چه موقع و چطور بزنه عشق فقط دوستت دارم گفتن نیست عمل کردن به همین دوست داشتن هاست که عشقت رو ثابت میکنی 

من همکار همسرم هستم و کاملا درگیری های کاریش رو حس میکنم از قهر کردن بیزارم و وقت حرف زدن هیچ وقت توهین نمیکنم آروم حرفم رو میزنم همسرمم همینطوره البته اهل لجبازی نیستم چون مطمئننا کار رو خراب تر میکنه 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
هارلی بوسه به پای همسر در اخر کار اون خانومه تاکید کرد یادت نره😂

وای 💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))