2777
2789
عنوان

من نباید بخوابم نباید...

1315 بازدید | 94 پست

دیشب سه و نیم خوابیدم پسرمو به زور یک و نیم خوابوندم تا بخوابم دیر شده بود پسرم صبح زود بیدار شده بردمش کلاس گفتار درمانی خستم خوابم میاد چشام داره میره میترسم بخوابم بره بلایی سر خودش بیاره به دخترم میگم هواشو بگیر قبول نمیکنه چکار کنم 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پس من چی بگم پسرم از نوزادی خواب نداشت از سه سالگی هم بعد تشخیص با ملاتونین میخوابه تازه اونم گاهی باز از خواب میپره

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یادش می افتم گریه ام میگیره همه خواب بودن من تا خود صبح بیدار تازه میخوابید خواب سبک با کوچکترین صدا بیدار میشد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم پس من چی بگم پسرم از نوزادی خواب نداشت از سه سالگی هم بعد تشخیص با ملاتونین میخوابه تازه اونم ...

آخی مشکلش چیه پسر من خوابش خوبه ولی باید خیلی ساکت باشیم شبا هم دهنمو سرویس میکنه تا بخوابه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

دخترتون چند ساله ست

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
آخی مشکلش چیه پسر من خوابش خوبه ولی باید خیلی ساکت باشیم شبا هم دهنمو سرویس میکنه تا بخوابه

اوتیسم