2777
2789
عنوان

من نباید بخوابم نباید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 94 پست
ببخشید عزیزم سنش کمتر بود علایم خاص دیگه ایی هم داشت؟

من دو سالگی متوجه شدم چون پسرم کلامشو از دست داد و نقص توجه پیدا کرد ارتباط چشمیشم کم شد

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینجا حرف بزنی خواب از سرت میپره

والا انقدر اومد روتخت بالا پایین پرید خواب از سرم پرید فقطخمیازه میکشم

کسی اطلاع داره علت اوتیسم چیه من تازه پنج شیش ساله همچبن بیماری شنیدم احسغس می کنم امار ابتلاش داره ...

از هر چهل نوزاد یکی اتیسمه و هی داره تعدادشون زیاد میشه متاسفانه نه علتش مشخصه نه درمانشو پیدا میکنن

کسی اطلاع داره علت اوتیسم چیه من تازه پنج شیش ساله همچبن بیماری شنیدم احسغس می کنم امار ابتلاش داره ...

بیماری نیست گلم اختلاله چرا بوده قبلا الان چون اگاه تر شدن به نظر زیاد میاد البته امار رو به افزایشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خسته نباشي سارا جان خدا بهت قوت بده 

ممنونم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
آخی مشکلش چیه پسر من خوابش خوبه ولی باید خیلی ساکت باشیم شبا هم دهنمو سرویس میکنه تا بخوابه

خدا مشکلات همه رو حل کنه برای ی مادر خیلی سخته بچه ش مریض باشه یا مشکل داشته باشه...من بچه ندارم ولی مادرم پارکینسون داره ک علاوه بر مشکلات حرکتی الان دو ماهه دچار علائم زوال عقل شده یعنی در شبانه روز سه ساعت کامل نمیخوابه و ی ریز فریاد میزنه طوری ک عمسایه دیوار ب دیوارشون خونشون و فروختن...من هر روز اینجام هر چقدر ارامبخش میدم بی تاثیره ...هم دلم براش مبسوزه هم کاری براش نمیتونم بکنم ...از خستگی و اعصاب خوردی دارم دیوانه میشم...دلم میخاد بخابم ی هفته بیدار نشم😢😢😢😢

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
سارا جون پسر شما دارو چی میخوره

ملاتونین برای خواب همین چون ریسپریدون هم بهش نساخت

عزیزم. ایشالا خوب خوب میشه. سختی این روزها برات جبران میشه.

انشالله بدبختی دخترم هم از اون تقلید میکنه که توجه منو جلب کنه

من دو سالگی متوجه شدم چون پسرم کلامشو از دست داد و نقص توجه پیدا کرد ارتباط چشمیشم کم شد

عزیزم خدا کمکتون کنه وایشالله پسرتونو شفا بده ینی قبلش ارتباط چشمیش و کلامش خوب بود و یهو قطع شد؟ خانواده مادریم بچه هاشون اوتیسم و بیش فعالی دارن و چون میگن ارثیع من خیلی نگران بچه ام هستم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ملاتونین برای خواب همین چون ریسپریدون هم بهش نساخت

منم دکتر ریسپریدونشو قطع کرد آرپی پرازول داد تقریبا یک ماه خوب بود الان دوباره بهش بی اثر شده و اذیتاش زیاد شده پسر من داروی تشنجم میخوره اون بیش فعال میکنه بچه رو