2777
2789
عنوان

​بیاید با هم باربی بشیمممممم

814 بازدید | 10 پست

هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تایپیکم بزنه و مطالبو بخونه 

بیاید با هم  باربی بشیمممممم  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2009358/پرنسس-نیلوفره-با-اراده?page=7

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
انقد خسته ام فکر کردم نوشتی بیاین باهم باردار بشیم چشام ۴تا شد😆

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی می تونه برام حساب کنه من دیروز چند کالری دریافت کردم ؟😞

یک عدد گوجه ،نصف گردو،یک قوطی کبریت پنیر،یک کف دست نان جو ، سه عدد خرما زاهدی،دو عدد سیب متوسط ،دوکفگیر برنج و خورشت و ی پیش دست سبزی خوردن ، یک عدد ران مرغ سرخ شده و ی پیش دست سبزی

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
کسی می تونه برام حساب کنه من دیروز چند کالری دریافت کردم ؟😞 یک عدد گوجه ،نصف گردو،یک قوطی کبریت پن ...

همش احساس می کنم کم و زیاد حساب می کنم خواهشا یکی برام حساب کنه ...ممنون🙏🙏🙏

من از شما می پرسم این صبحانه ست آیا من می خورم 😞

سفیده تخم مرغ یک عدد،دو کف دست کمتر نان سنگک،گوجه و فلفل هر کدام یک عدد،یک عدد خرما و یک فنجان چای کوچک ،یک عدد قرص ویتامین با یک لیوان اب و ابلیمو (کالریشم بگید ممنون)

انقدر نیومدی صبحونمو تغییر دادم...شد نصف موز ، یک برش کوچک طالبی، دو سفیده تخم مرغ 😬 اومدی رپلای بگیرببینم کجایی چ می کنی

2790
2778
2791
2779
2792