2777
2789

چیکن استراگانف بپز

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی ک درست کردید

بیارید دوتایی میخوریمش😂😂 

آی عم چتر در حال حاضر 🤪🤪🤪

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
پنه مرغ وپنیر درست کن هم راحته هم خوشمزه

چطوریه؟تا حالا نشنیدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مواد لازم برای تهیه پنه مرغ و پنیر

250 گرم ماکارنی شکلی (پنه)

1 عدد سینه مرغ بدون استخون

1 عدد پیاز

2 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی

1 قاشق مربا خوری پودر پاپریکا (در صورت تمایل)

1 قاشق مربا خوری پودر آویشن (در صورت تمایل)

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک، فلفل، زرچوبه و روغن به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

1 لیوان شیر

1 قاشق مربا خوری سیر رنده شده

20 گرم کره

مواد لازم برای تهیه پنه ی مرغ و پنیر

اول از همه مرغ رو خورد میکنیم و با نصفی از پودر پاپریکا و آویشن، نمک،  فلفل و زرچوبه مخلوط میکنیم کنار میذاریم تا کمی بمونه

مرغ رو خرد کرده و با ادویه ها مخلوط میکنیم

حالا پیاز رنده شده رو با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه و بعد رب رو اضافه میکنیم. باز هم تفت میدیم تا رب هم سرخ بشه. مابقی پودر آویشن و پاپریکا و کمی زرچوبه و نمک هم اضافه میکنیم.

حالا مرغ هارو اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا خوب بپزن

بعد سیر رنده شده رو با کره کمی تفت میدهم فقط در حدی که کره کمی مزه سیر رو بگیره و اصلا لازم نیست سیر سرخ و طلایی بشه

شیر رو اضافه میکنیم و میذاریم تا کمی گرم بشه ولی جوش نیاد (این سس به آرد احتیاج نداره چون وقتی با مخلوط ماکارونی قاطی میشه شیرکاملا جذب ماکارونی ها میشه و ماکارونیمون آب نمیندازه)

شیر رو به سیر و کره اضافه میکنیم

حالا ماکارونی، که از قبل آبکش کردیم  رو با مرغ مخلوط کرده و داخل ظرف میذاریم و سس رو همه جای مخلوط ماکارونیمون میریزم و روی سطح ظرف رو با پنیر پیتزا میپوشونیم

ظرف رو برای مدت 45 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد تو فر میذاریم تا سس به خورد ماکارونی بره و موادمون کاملا بپزه و در نهایت شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا پنیر هم طلایی بشه و بعد  از اینکه 5 دقیقه بیرون فر موند سرو میکنیم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.