2777
2789

جونی جونوم ؟ 

بله دردت بجونوم😂😂

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کاربریم ترکیده خصوصی هم باهات صحبت کردم.فداتشم بعضیا اینجا فک میکنن خبریه .کتابی که معرفی کردی خیلی جالب بود کار ندارم اونم مثل مایه آدمه ولی قطره خونش براسرزمینش ریخته شده چه شهیدای دفاع مقدس چه شهیدای جنگ ایران وروسیه تزاری دردوران قاجار یه ارزش دارن همشون شهیدن.شما به این روشن فکرای به ظاهر متمدن نداشته باش هرچی خواستی مطلب بذار وقفل کن.اینا امام زمانم بیاد میگن نه توامام نیستی 

هیچی  
عزیزم من کاربریم ترکیده خصوصی هم باهات صحبت کردم.فداتشم بعضیا اینجا فک میکنن خبریه .کتابی که معرفی ک ...

عزیز دلمی 

ممنون از نظراتت 😍😍😘😘

بله از این به بعد قفل میکنم امروزم اگه قفل نکردم برا همین بود که به عینه ببینن چه اتفاقی میفته

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

به خدا من منتظرم به واسطه ی  دعای این شهید به دوتا حاجت دارم برسم اونم نه براخودم براکسی دیگه به خدا هزارتاصلوات براسلامتیت میفرستم.دختر عمم براسلامتی خواهرزادش متوسل شده بود گفت بچش سالم بود براش صلوات فرستادن خواستمدبهت بگم همه جا قفله

هیچی  
به خدا من منتظرم به واسطه ی  دعای این شهید به دوتا حاجت دارم برسم اونم نه براخودم براکسی دیگه ب ...

حاجت روا بشی عزیزدلم

عزیز دلمی  ممنون از نظراتت 😍😍😘😘 بله از این به بعد قفل میکنم امروزم اگه قفل نکردم برا همین ...

اگه یادت باشه من گفتم باکتاب یه جاهایی خندیدم یه جاهایی تعجب کردم یه جاهایی گفتم وا این چه شهیدیه که شرط بندی کرده یا یه جاهایی اشک ریختم برامظلومیت برادرای سرزمینم.کتاب برونسی هم خوندم اونم حالبه 

هیچی  
جیییییغ من امروز کلی صلوات فرستادم برای شهید ابراهیمو شهید حججی دعا کنین براورده بشه    

ایشالا عزیزم.خوده معصومین فرمودن که شهدا وکسایی که نزد خدا تقرب دارن رو واسطه قرار بدین 

هیچی  
اگه یادت باشه من گفتم باکتاب یه جاهایی خندیدم یه جاهایی تعجب کردم یه جاهایی گفتم وا این چه شهیدیه که ...

عزیز دلم یادمه

یه سر به تاپیکام بزن یه کتاب دیگم معرفی کردم اونم حتما بخون خیلی باحاله

https://s8.picofile.com/file/8333649034/%D9%BE%D8%B3%D8%B1%DA%A9_%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84_%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4.pdf.html

ایشالا عزیزم.خوده معصومین فرمودن که شهدا وکسایی که نزد خدا تقرب دارن رو واسطه قرار بدین 

شب معلوم میشه که شهیدا رومو زمین انداختن یا نه  

🌸❤راه ظهورت را بستم...قبول اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حُر تو باشم❤🌸
عزیز دلم یادمه یه سر به تاپیکام بزن یه کتاب دیگم معرفی کردم اونم حتما بخون خیلی باحاله https ...

ذخیرش کردم .حتما میخونم.امیدوارم یه روز بیام بهت بگم اون دونفر به آرزوشون رسیدن.شادباشی عزیزم.من تاپیکاقفل میکنم که روشن فکرا نیان توهین کنن😘😘😘

هیچی  

باشه گلم