2777
2789

هیاهول 😀

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موقع عصبانیت یه دیوونه ی واقعیه چون روی احساس تصمیم میگیره کلا معایبش بیشتره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
موقع عصبانیت یه دیوونه ی واقعیه چون روی احساس تصمیم میگیره کلا معایبش بیشتره

گلم معایب دیگشم می گی؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
هیا هول یعنی چی؟

به قول پاتریک باب اسفنجی یعنی هیولا😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شوهر من بی نهایت احساسیه...و دقیقا موقع عصبانیت هم وحشتتاک ناراحت میشه و لج میکنه و قهر و ناز 😐😐😐😐

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...

ساکت میشه حرررررص ادمو در میاره 😑😑

فک کن دارم دعوا میکنم هررررر چی میخوام میگم بعد اون میشینه خیییلی ریلکس بهم زل میزنه اخرشم که از نفس میفتم میگه تموم شد ؟بعد پا میشه میره 😕

حتی منم مقصر باشم خیلی ریلکس میگه مشکلو عین بز زل میزنه به ادم توضیح میخواد ادم دست و پاشو گم میکنه  اهههه

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی
شوهر من بی نهایت احساسیه...و دقیقا موقع عصبانیت هم وحشتتاک ناراحت میشه و لج میکنه و قهر و ناز 😐😐😐 ...

گلم چه معایب دیگه ای هم داره؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم