2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب هرچقد زنگ میزدم جواب نمیداد نگو از خستگی خوابش برده بود امروز اومد از دلم دراومد 😊 واقعا نگران ...

خب خداروشکرررر ،نامزدین؟

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
خیلی بیخود بود قهرتون که، گناه داره اذیتش نکن⁦☹️⁩

بیخود نبود عزیزم. چرا شوهر من باید وایسه نوار بقیه رو جمع کنه ولی حتی حاضر نشه شکایت کنه یا جلسه بزاره و به بقیه تذکر بده؟ 

یعنی شوهر شما همچین کاری کنه شما ناراحت نمیشی؟

برا من غیر قابل تحمله. ولی شوهرم میگه ما داریم اینجا زندگی میکنیم و باید حواسمون به نظافت محیط زندگیمون باشه. فردا میخواد برا نظافت یه نفر بیاد ولی شوهرم امشب جمعشون کرد تا یکم تمیزتر بشه برا صبح که میخوایم بریم بیرون

بیخود نبود عزیزم. چرا شوهر من باید وایسه نوار بقیه رو جمع کنه ولی حتی حاضر نشه شکایت کنه یا جلسه بزا ...

چرا ولی صحبت میکردم اصلا قهر نمیکنم من ، چون دوتا آدم عاقل و بالغیم با صحبت حلش میکنیم

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
چرا ولی صحبت میکردم اصلا قهر نمیکنم من ، چون دوتا آدم عاقل و بالغیم با صحبت حلش میکنیم

وقتی اون حرفت رو گوش نمیده فقط یک کلام میگه نباید جلسه بزاریم، نباید بریم تذکر بدیم و ... دیگه نمیشه باصحبت حلش کرد عزیز. بعدم چون بلند داد زدم و اون ازم حمایت نکرد خیلی ناراحت شدم حس میکنم میخواست بهکبقیه نشون بده که خودش خوبه ولی زنش نه. البته شوهرم میگه زن و شوهر از هم جدا نیستن که بخواد همچین کاری کنه. اما من همچین حسی رو دارم