2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 55 پست
😀نه آشتی شد اومد خونه😎 بخاطر نینی هی گیر میده عکس بفرست ببینم چی میخوری بخواب آنلاین نباش😂😑کشتن ...

خب خداروشکرررر🤗

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
من کلا پیامای تل و گوشیم سابقه گوگل و موزیلا تاریخچه تماس  و ... رو پاک میکنم ، دلیل خاصیم ن ...

چکار میکنی مگه تو دختر مشکوک میزنی😂😁🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان من چجوری باید اسکرینمو بفرستم 😐 میشه یاد بدید بیزحمت❤

بیاقسمت ارسال نظر بعد گزینه دومی از سمت چپ انتخاب کن همون ک عکس کوه و خورشیده

راهش ندادم تو تخت چون باهاش قهر بودم البته نه اینکه بخوام تا صبح جدا ازش بخوابم. بیشتر میخواستم تنبی ...

آخی الهی چراقهر کردی خو قدرشو بدون کنار همین ، من اینقد دوس دارم الان نامزدم کنارم باشه

چکار میکنی مگه تو دختر مشکوک میزنی😂😁🤣

😅 نه به خدا

کلا سیستمم اینه

گوشی مامان بابامم رو هم همینطور میکنم

حس میکنم گوشی شلخته میشه

کلا آدم مرتبی هستم ، تو کتابای مدرسمم خط نمیکشیدم نو نو موندن 😝😝

آخی الهی چراقهر کردی خو قدرشو بدون کنار همین ، من اینقد دوس دارم الان نامزدم کنارم باشه

شب اومدیم دیدم با وجود سطل اشغال همسایه ها اشغالاشون رو گذاشتن کنار سطل تو حیاط حتی در اشغال رو گره نزدن. و تمام اشغالا پخش شده حتی نوار بهدا...تی. شوهرم وایساد خودش جمع کرد گفت اینجوری خیلی بدجوره. من گفتم بزار برم به همسایه ها بگم بیان تا تذکر بدیم نذاشت برا همین از لجم بلند تو حیاط و راه پله داد زدم ماشالا به این همه بی فرهنگی همسایه ها. اگر ما نباشیم تو اشغالاتون غرق میشین. اخه هیچکس هیچوقت سطل اشغال که پر میشه نمیزاره دم در و شوهر من این کار رو میکنا. بعدم بخاطر سکوت شوهرم باهاش یه دعوا کردم و خوابیدم اونم اومد منت کشی ولی چون خیلی داشتم حرص میخوردم اشتی نکردم

شب اومدیم دیدم با وجود سطل اشغال همسایه ها اشغالاشون رو گذاشتن کنار سطل تو حیاط حتی در اشغال رو گره ...

خیلی بیخود بود قهرتون که، گناه داره اذیتش نکن⁦☹️⁩