2777
2789
عنوان

پوشک خوب چی بخرم کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5941 بازدید | 75 پست
اره حتما ممنون که گفتین

قربونت😚

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا مولفیکس به هر بچه ای نمیخوره قناس و بدقوواره اس. 

به بچه هایی یکه یکم قدشون بلنده اصلا نمیخوره از پشت کوتاهه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اصلا مولفیکس به هر بچه ای نمیخوره قناس و بدقوواره اس.  به بچه هایی یکه یکم قدشون بلنده اصلا نم ...

دقیقا و پس میده من یه بسته گرفتم چهارتاشو بستم بعد انداختم اونور

نه عزیزم من از فروشگاه تخفیفی این قیمت میگیرم روش زده 36. باز از 12 تایی ارزون تره

کدوم فروشگاه؟ اسمش چیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
معروف نیست تعاونيه. جالبه رفاه هیچ تخفیفی نداره پوشکاش

تهران هستی؟ اگه آره ادرس میدی

پریما چندتاییش 72 هستش؟ خبر نداری مولفیکس جدید داره میشه 97 بدو برو تاوارد بازارنشدن،ازقیمت قدیماش ...

پریما سایز 4پلاس 38تایی بود

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
چه کاریه مولفیکس ترک بخوام بگیرم با پمپرز زیاد فرق نداره

مولفیکس ترک اصلا کیفیتش به پای پمپرز نمیرسه ولی خوب پمپرز خیلی گرون شده و گرونترم میشه،،،،،، یادش بخیر هشت سال پیش پمپرز واسه دخترم میگرفتم بسته ای13تومن

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
سایز 4 تا 9، 10 کیلو جواب میده اگه دخترت وزنش از 10 بیشتره باید سایز 5ببندیش

نه ده کیلواِ 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

چگونه پوشک مناسب انتخاب کنیم؟ | بهترین پوشک کودک کدام است؟

یکی از بدترین ترس‌های مادران نم پس دادن پوشک کودک است. این مشکل معمولا از قسمت پشت پوشک ایجاد می‌شود چون معمولا پوشک خوب به کمر کودک نمی‌چسبد. در بسیاری از موارد، دلیل اصلی آن کیفیت یا سایز نامناسب پوشک است. اما استفاده از پوشک استاندارد و مناسب از این مشکل پیشگیری می‌کند.همان‌طور که برای انتخاب اقلام دیگر سیسمونی باید نکاتی را در نظر داشته باشیم،‌پوشک هم از این امر مستثنا نیست. با کمی امتحان می توانید یک پوشک مناسب برای کودک تان پیدا کنید. در این مقاله نکاتی را بررسی میکنیم که باید هنگام آزمایش کردن پوشک های مختلف، حواس تان به آنها باشد.

مطالعه ادامه مقاله👇👇👇👇👇

https://drluxe.ir/choose-a-good-diaper/