2777
2789
عنوان

پوشک خوب چی بخرم کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5941 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مای بیبی پلاستیک داره میترسم حساسیت بده

نه اصلا پلاستیک نداره قدیمیاش اینجوری بود جدیدیاش خیلی خوب شده اصلا پلاستیک نداره

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
پریما،،،،،،خودم از اول پمپرز آلمانی و پریمای ترک استفاده میکردم ولی خیلی گرون شده الان پریما شده 72، ...

چه کاریه مولفیکس ترک بخوام بگیرم با پمپرز زیاد فرق نداره

من دخترم خیلی حساسیتیه ولی مای بی بی خیلی بهش ساخته 

مای بی بی کلا خیلی خیلی خیلی خوب شده منم خواهرم هاگز میخرید گرون شد همش مای بی بی عالیم هست 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من وقتی ک۴۳تومن بود ی عامله خریدم هنوز چن بسته دارم الان نمیدونم چن شده 

حتما گرون شده منم سه تا پمپرز دارم ولی الان دارم امتحان میکنم ببینم چی بجاش بگیرم

چرا دوازده تایی میگیری؟ اصلا به صرفه نیست ورشکست میشین که. برو فروشگاه تعاونی من 34 تایی میگیرم 28

جدی 34 تا 28 تومن چه خوب .من همیشه 15 تا بسته 12 تایی میخرم ممنون از راهنمایید

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
يه زماني انقدر پوشكاب خوب وارد ايران مي شد من ٥ سال پيش اوي بي بي مي خريدم جامپر بود خيلي ماركاي مخت ...

بله الانم فروشنده جایی که همیشه خرید میکنم گفت همین پمپرزم معلوم نیست دیگه بزارن وارد بشه

خوبه؟؟پس نده 

من خواهرم استفاده میکرد برای نی نیش 

خیلی خوب بود نه پس میزد نه حساسیت میزد 

حالا ی بسته بگیر استفاده کن انشاله ک راضی باشی 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤