2726
عنوان

چطوری پیراشکی درست می کنید؟

1554 بازدید | 11 پست

سلام

برای مواد داخل پیراشکی از چی استفاده می کنید؟ 

تو روغن سرخ می کنید یا با فر ؟

خمیرش رو چه مدت میشه نگه داشت؟ تو فریزر هم میشه گذاشت؟

آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....

من با گوشت چرخی و سویا و رب و فلفل دلمه مایع گوشتی درست میکنم میریزم داخلش یکمم پنیر پیتزا میریزم، تو روغن سرخ میکنم

خمیرای آماده تاریخ انقضا دارن ببین تا هرموقه داشت دیگه

تو فریزرم نگهداری میشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

میتونی داخلش مرغ و فلفل دلمه و قارچ و پنیر بریزی یا میتونی سوسیس کالباس بریزی، سلیقه‌ای هس

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

من خمیرش رو خودم درست میکنم. تو فریزر هم میشه نگهش داشت. 

با یدونه تخم مرغ و یه لیوان شیر و کره و آرد

یه ق چ هم مایه خمیر که تو یه مقدار شکر و اب ولرم عمل اومده باشه. 

حسابی باید ورز داد و روش پلاستیک کشید و جای گرم گذاشت تا عمل بیاد.

رو میز کارت ارد میپاشی یه گلوله باز میکنی و قالب میزنی. توش هر مایعی که دوست داشته باشی میتونی بریزی.

مواد سمبوسه پیتزا مرغ و قارچ و ...

هم میتونی سرخشون کنی هم روشون زرده و کره بمالی رو بذاری تو فر.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
من خمیرش رو خودم درست میکنم. تو فریزر هم میشه نگهش داشت.  با یدونه تخم مرغ و یه لیوان شیر و کر ...

چندبار خمیر درست کردم, خراب شده متاسفانه.  یه جای کار رو اشتباه میرم انگار.


آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
من خمیرش رو خودم درست میکنم. تو فریزر هم میشه نگهش داشت.  با یدونه تخم مرغ و یه لیوان شیر و کر ...

وقتی خمیر رو از فریزر بیرون میارم, خراب نمیشه؟ اب نمیندازه؟ 

آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....

خانمها خیلی ممنون از توصیه هاتون.

با خمیری که از نونوایی لواشی گرفته بودم، پیراشکی درست کردم. مواد داخلش هم گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، فلفل دلمه، قارچ و پنیر پیتزا بود. چون یه مقدار خمیر رو نازک گرفتم، یه مقدار سوخت. ولی بسیار لذیذ و خوشمزه شده بود.

ممنونم از نظرات

آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730