2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا را شکر

چقدر خوشحال شدم

الحمدلله 

خدا خانم صابریان را حفظ کنه و به تعداد همچین انسان های متعهد و دلسوزی بیافزاید

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

منم با هر ویبک واقعا امیدوار میشم....

ولی دوس دارم بدونم اگه هر دکتری بود،مثل موید شریفی و....انقدر برای ماه غریبستان صبر میکرد؟؟؟؟

اگه خ صابریان ماما همراه باشه میتونه به دکتر بگه برش نزنه یا بیشتر صبر کنه؟؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج
منم با هر ویبک واقعا امیدوار میشم.... ولی دوس دارم بدونم اگه هر دکتری بود،مثل موید شریفی و....انقدر ...

مهلا جان

با اینکه خودم با دکتر موید زایمان کردم

ولی الان با تجربه بچه ها میگم خانم صابریان گزینه بهتری هست

چون سر زایمان خودم هم دکتر موید نیم ساعت آخر رسید

و حسابی هم برش و بخیه زد

چون تو مطب هم سرش شلوغه ممکنه این صبر و حوصله را بخرج نده

من خودم دقیقا ساعتی که شروع کارش تو مطب بود زایمان کردم و اتفاقا خودمم هم همون ساعت از دکتر وقت داشتم

به نظرم دکتر عجله داشت بره به مریض های مطب برسه

و اینکه چون من ماما همراه گرفته بودم فکر می کنم همین هم باعث شد خیالش راحت بشه و دیرتر بیاد

من اونموقع خیلی خیلی کم تجربه بودم

و اصلا روند زایمان برای من بیگانه بود

ولی الان ماشاالله با تجربه دوستان کلی به اطلاعاتمون اضافه شد

البته من هم یک وی بکی خوش زا بودم

چون کلا 3 ساعت تو بیمارستان بودم تا زایمان کردم

ممکنه اگر مثل باران جان یا ماه غریبستان روند طولانی بشه دیگه صبر نکنن 

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
مهلا جان با اینکه خودم با دکتر موید زایمان کردم ولی الان با تجربه بچه ها میگم خانم صابریان گزینه ب ...

چقدر به این نظرت احتیاج داشتم زهرا جان 

چون تصمیم داشتم دکترمو عوض کنم

بین دکتر ترکستانی و موید مونده بودم 

ولی الان میخوام  فقط با خانم صابریان باشم 

تقریبا مطمئن شدم  اگه بهترین دکتر هم باشه این همه صبر نمیکنه 

نمونش زایمان حدیث بانو از قم که خانم شریفی با خاطر طولانی شدن پروسه زایمان میخواستن ببرن سز(که البته به خاطر ریسکش حقم داشتن ) ولی خانم صابریان ازشون خواستن یه کم دیگه صبر کنن

دکتر مهمه بتونه زایمان های سخت رو مدیریت کنه 

و به زائو فرصت بده و صبر و حوصله به خرج بده 

وگرنه زایمان کسی که شرایط نرمال داره و با درد می‌ره بیمارستان و پنج شش سانته که هنر نیست 

در کل منظورم اینه آدم بتونه دوتاش رو(‌ماما و دکتر) در کنار هم داشته باشه خوبه 

ما ویبکی ها احتیاج داریم به مامای دلسوز و صبور

چون دکترا به خاطر اینکه سرشون شلوغه نمیتونن واسه یه زایمان ۱۳ ساعت ( زایمان ماه غریبستان) وقت بذارن

و قطعا دوباره به سزارین کشیده میشه 

منم با هر ویبک واقعا امیدوار میشم.... ولی دوس دارم بدونم اگه هر دکتری بود،مثل موید شریفی و....انقدر ...

نه ماما همراه من بود خیلی به دکتر احترام میزاره و اصن جلوش کاری نمیکنه و حرفی نمیزنه

تا دکتر نبود همه جوره امادم کرد نازمو کشید به سازم رقصید پوزیشن داد اما دکتر اومد فقط کنار دکتر بود

من کل پروسه زایمانم ۴ ساعت شد ۱۰ رسیدم بیمارستان ۲ زاییدم تا ۱۰ هم دردی نداشتم ولی دکتر میخاست وکیوم بندازه اخر سری خانوم صابریان گف حیفه 

ملافه رو تاب داد انداخت بالای شکمم یکم فشار ملایم داد که بچه خودشو نکشه بالا من زور بدم در بیاد 

دکترا این موردو حوصله نکردن فک میکنی ۲۵ ساعت طول بکشه تاب میارن 

بعید میدونم

اون دکترام که تو خاتمن همشون ماما همراه دارن که زیاد معطل نشن

البته حقم دارن دکتر باید تو مطب باشه و بیماری هارو درمان کنه 

ماما هم تو بیمارستان زایمان بگیره

البته مامای درست و حسابی نه هر کی اسم خودشو بزاره ماما به بچه و مادر اسیب بزنه

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
كاش ماهم همچين مامايي بالا سرمون بود منم دلم ي زايمان راحت و بدون اپي ميخواد ميشه يعني خداااايا

ماساژ پرینه زیاد و ورزش لگنی توصیه این جانب

البته تو فیلمها اگه دیده باشید مهارت ماما که بتونه بگیره بدون اپی چون ما شکم اولی حساب میشیم

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
عالی بود هشدارتون 🤗 تا حواسمون بیشتر باشه. با عرض شرمندگی یه مطلبی دارم خواهرانه و دوستانه میگ ...

حرفاتو قبول دارم.

ولی متن تایپی چون فاقد لحن و چهره ست همیشه سوءتفاهم ایجاد میکنه. 

من نه تند گفتم. نه قصد توهین داشتم... خیلی ام آروم بیان کردم. ولی رو نظرم واقعا جدی هستم.

بعدش اصلا قرار نیست واسه همیشه تو این فضا بمونیم. نظر من اینه که کلا از نی نی سایت بریم... اینو از قبلم اعلام کردم و دوستان نظر +++ داشتن.

پس این روند موقت و چند ماهه ست.

قصد دارم تاپیکو به پیام رسان گپ منتقل کنم. اونجا میتونیم گروه چت عمومی و اختصاصی داشته باشیم. 

و مطالب اختصاصی زایمان آسان و وی بک و... رو داخل کانال بذراریم واسه استفاده همه دوستان.

اونجا تفکیک چت و سؤالات خیلی راحت و در دسترسه.

این مدت شاید سر زدن به 2 تاپیک چن ثانیه ای بیشتر از شما وقت بگیره... ولی واسه دوستانی که مشاوره ضروری نیاز دارن، لازمه و تاپیک رو آشفته نمیکنه.

حرفاتو قبول دارم. ولی متن تایپی چون فاقد لحن و چهره ست همیشه سوءتفاهم ایجاد میکنه.  من ...

آره قبول دارم عزیزمی😘

مخصوصا سه خط آخر رو دیگه من و بقیه داریم رعایت می کنیم.

حرف گوش کن شدیم خدا رو شکر.😀