2777
2789
عنوان

روشن کننده فوری بدن woox

575 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

کسی از این کرم استفاده کرده ؟البته تاپیک های قبلی را خوندم ولی می خوام اگر نظر یا تجربه جدیدی بود هم بدونم

من یه قرار ملاقات مهم دارم پوست خودم صافه اگر یه چیزی باشه که فقط روشن ترم کنه برام کافیه می خوام بدونم برای صورت هم شما استفاده کردید راضی بودید؟روی پوست طبیعیه؟هر چی راجع بهش می دونید بهم بگید

و یه سوال دیگه من ناحیه خط خنده ام ناجور شله کرم نه ولی یه چیزی مثل پرایمر یا هر چیز دیگه ای نمی شناسید که حالت لیفت داشته باشه موقت این ها را سفت کنه؟

مرسی از راهنماییتون

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
این روشن کننده برای زانوها و مناطق تیره کاربرد داره؟

اتفاقا منم میخوام بدونم ببینم برای این قسمت ها هم جواب میده یا نه 

فقط شنیدم دو تا سه درجه پوست را روشن تر می کنه قاعدتا روی این نقاط هم باید همین تاثیر را بذاره

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا یه کرمهایی هست که برای لیفته موقته برو لوازم ارایشی خودشون بهتر راهنماییت میکنن

میخوام آرایشی نباشه 

دبورا را شنیدم ولی نمی خوام حالت کرم پودری باشه 

برام مهمه پوستم طبیعی باشه

مثه کرم پودره یا خاصیت درمانی داره?

نه اصلا آرایشی نیست 

شنیدم جذب پوست میشه و چندین ساعت می مونه و به حالت طبیعی پوست را روشن نشون میده

میخوام آرایشی نباشه  دبورا را شنیدم ولی نمی خوام حالت کرم پودری باشه  برام مهمه پوستم طب ...

خب کرم لیفت دائمی بعید میدونم باشه اگرم باشه تو دراز مدت جواب میده 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خب کرم لیفت دائمی بعید میدونم باشه اگرم باشه تو دراز مدت جواب میده 

لیفت دایمی نه یه چیزی مثل پرایمر بی رنگ باشه ولی همون خاصیت لیفت را داشته باشه اون مدلی میخوام

لیفت دایمی نه یه چیزی مثل پرایمر بی رنگ باشه ولی همون خاصیت لیفت را داشته باشه اون مدلی میخوام

خب همونه دیگه بی رنگه من اسمش یادم نیست خیلی هم گرون بود.من اموزش میکاپ میدیدم اونم بهم معرفی کرد ولی اسمشو یادم نیست 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خب همونه دیگه بی رنگه من اسمش یادم نیست خیلی هم گرون بود.من اموزش میکاپ میدیدم اونم بهم معرفی کرد ول ...

نه اگر خیلی گرونه که باید بی خیال بشم 

تازه الان حتما چند برابر هم شده 

ولی اگر اسمش یادت اومد بهم بگو برای آینده شاید تهیه کردم

مرسی

نه اگر خیلی گرونه که باید بی خیال بشم  تازه الان حتما چند برابر هم شده  ولی اگر اسمش یاد ...

باشه گلم.اندازش خیلی کوچیک بود اندازه پماد بود ولی واقعا یادم نمیاد متاسفانه یادداشت نکردم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️