2777
2789

الکی مثلا من جنم😂

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین که منتظرم  امروز فردا بهم بزنگن بگن بچم سالمه میتونم نگهش دارم یا باید سقطش کنم ینی ادرنال ...

الهی عزیزدلللللم ان شاالله ب امید خدا سالمه گلم😍😘

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
همین که منتظرم  امروز فردا بهم بزنگن بگن بچم سالمه میتونم نگهش دارم یا باید سقطش کنم ینی ادرنال ...

عزیییزم ایشالله که خبر خوش و خیر بگیری .نگران نباش...خدا عاشق و مراقب هممونه 💙 بوس بهت

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

یا خدا عکس پروفایلت😂😂

دل همه رو برده عکس پروفایلم😂 همه بهم میگن خیلی قشنگ و آرام بخشه😁

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
ادم دلش میگیره و خب میترسه راسش...از این حجم از خشونت اون سر هیچ!چقدر داره جامعه مون ترسناک میشه.

واقعا. تو فضای مجازی هم امنیت نداریم . یه مسئله بی اهمیت تو نی نی سایت چه تاثیری تو زندگی .. ارزشمندشون .. داره؟

ادم دلش میگیره و خب میترسه راسش...از این حجم از خشونت اون سر هیچ!چقدر داره جامعه مون ترسناک میشه.

واقعا ، خیلی الکی بود

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
واقعا. تو فضای مجازی هم امنیت نداریم . یه مسئله بی اهمیت تو نی نی سایت چه تاثیری تو زندگی .. ارزشمند ...

همش ریشه تو مسائل دیگه داره... انگاری خیلیا (دور از این جمع) یه خشم فرو خورده ای هست تو وجودشون. واقعا رفتارا تامل برانگیزه

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹