2777
2789
عنوان

بچه ها چکار کنم به نظرتون؟؟

98 بازدید | 8 پست

من 28 سالمه ،یکساله اقدامم برای بچه،شوهرم واریکوسل داشت دو هفتست عمل کرده،حالا دکتر بهش قرص داده تا دو سه ماه استفاده کنه،منم دوست دارم بینیمو عمل کنم ،به نظرتون شهریور عمل کنم. آبانم اقدام داشته باشم؟؟بینیم الانم خوبه و اصلا گوشتی نیست که بخواد ورم کنه برای بارداری،فقط دوست دارم بهتر بشه.دکتر گفت اگه عجله داری میشه اقدام کنی بعد از عمل.حالا جای من بودین چکار میکردین؟؟ عمل یا اقدام زودتر برای بارداری؟؟؟

خیلی خیلی دوست دارم عمل کنم بینهایت.

قبل بچه عمل بکن. واقعا با بچه سخته عمل و کلا مریضی. دیگه ادم اون فراغت بال رو نداره. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عمل بینی خیلی مراقبت نیاز داره که با وجود بچه کوچیک نمیشه قشنگ باید بذاری بچت یه 10 سالش بشه که بتونه مراقب خودش باشه . این نظر منه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب پس برو تو کارش دیگه. مبارکت باشه