2777
2789

خوفه!  بزرگ شه بهترم میشه الان نمیشه تشخیص داد🤪

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای‌جان خوبه، اما این شکلی نمیمونه کلی تغییر میکنه☺

مرسی میگم دخترم زیاد شیر میخوره وقتی سینه دهنشه دماغش پهن میشه این باعث نشه بینیش گنده و پهن بشه 

مرسی میگم دخترم زیاد شیر میخوره وقتی سینه دهنشه دماغش پهن میشه این باعث نشه بینیش گنده و پهن بشه&nbs ...

نه بابا!😂

اونجوری باشه که کل آدما باید دماغ پهن داشته باشن!!

به این چیزا فکر نکن. 

دماغ پهن هم اگه داشته باشه اشکالی نداره. سلامت باشه و دلش شاد باشه انشالله همیشه😊

۲ ماه و ده روزشه فکر میکنم  دماغش گنده شده اول اینجوری  نبود

من میگم خوبه

یاده ی چیزی افتادم 

مادرم تعریف میکرد نوزاد ک بودی مادربزرگت تا چشم منو دور میدید دماغتو میگرفت فشار میداد میگفت بزار جمع شه قلمی شه😐😐😐😐

البته الان ی دماغ دارم شبیه دماغای عروسکی و عملی فکرکنم تاثیر کار اون بود😍

روحش شاد😊

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من میگم خوبه یاده ی چیزی افتادم  مادرم تعریف میکرد نوزاد ک بودی مادربزرگت تا چشم منو دور میدی ...

خخخخ دماغ منم فشار زیاد دادن بچگیم الان قلمیع😄