2777
2789
عنوان

بابا چتونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 111 پست

خودت و ناراحت نکن به کسی چه .از شوهرت حامله شدی دیگه حالا چه بعد عروسی چه قبل عروسی .نمیدونم این چه طرز فکریه که فکر میکنن شوهر آدم بعد عروسی میتونه به آدم دست بزنه.بابا به هم محرم بودید دیگه

شما هم نامزد بودین ببخشید میپرسم

نه دیگه عقدیم.

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظ کنه بچتو .منم شرایطم عین شماست و بسیار تحت فشارم...دعا کن برام خیلی منو دعا کن....

وایی ببخشید شما الان عقدی باردارشدی؟

نمیدونم چرا حس کردم بین بارداری و جشن عروسی و امضات یه ارتباط خاصی وجود داره 

فقط فانه واسه خنده گفتم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

مبارک باشه 

به سلامتی

حالا عقدی هنوز یا عروسی کردین؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خب اگه گرفتین ک چه بهتر  ن والا میگم یعنی اونم همچین کاری کرد

اون بحه اش حروم زاده بود 

ولي ايشون از همسرشون حامله شدم 

بد خدا سرت مياره نكن 

اين زبونتو عوض كن 

از حد تاسف خوردن برات گذشته ذره اي انسانيت نداري

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
زشته دیگه دوران عقد رو گزاشتن واسه شناخت بیشتر نه برا حامله شدن هرچی هم فحش بدین خودتونید😂😂

دفعه بعدی یادمون میمونه اجازه بگیریم ازتون

هیچ وقت منع نکنین!

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

منم بچم مث شما بدنیا اومد

الانم از دشاتنش کلی ذوق میکنم

پ ن می خواستی مث خیلیا بچه حلالمو بکشتن بدنم

عشققققققققم پسرم

😍😍😍😍

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
وایی ببخشید شما الان عقدی باردارشدی؟ نمیدونم چرا حس کردم بین بارداری و جشن عروسی و امضات یه ارتباط ...

😒

خدایی زشته و نشانه سبک سری لااقل مراقبت کنید حامله نشید😂😂😂

به نظرم سبک اونیه که به چیزی که بهش ربطی نداره دخالت میکنه

ببخشیدا رک گفتم😊

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷