به نظر من مهدی آریانا که تخصصش سینس خیلی گزینه ی مناسبیه. مادر من پیششون ماموپلاستی کرده خیلییییی راضیه جای بخیه هاشم نمونده. خیلییییی طبیعی عمل میکنه. البته کارای پروتزشم خیلییییی قویه من تو مطبش مراجعه کننده هاشو میدیدم همشون میگفتن کارش خیلی خوبه حتی بیمار از بقیه ی شهرا و کشوراهم داشت
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
عزیزم من تعریف دکتر رخشان رو زیاد شنیدم میگن دکتر خیلی خوبیه دوستم برای جراحی سینه و لیپوماتیک رفته بودپیش ایشون و راضی بودش ولی خداییش منم نگاه کردم خیلی خوب شده بودش
من از دوره های فیت کردن خاتم سادلتیان استفاده کردم نیازی به هزینه سنگین جرااحی نیست سه ماهه باهوازی منظم و غذایی بدون گرسنگی سینه هام از90رسیدبه 80کارشون عالیه فیت هم شده افتاده نیست کلل هرروزپیگیرم کرر سه ماهه 180تومن هزینه گرفت ازم ایدی تل گرامشون PPPPP_e@
سودا جان من برای پروتز سینه و لیفت سینه که میخواستم انجام بدم خیلی دنبال دکتر گشتم با کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر سینا غیاثی و جراحی انجام دادم و خداروشکر الان راضیم و اصلا مشکلی ندارم
ولی من فکر می کنم خانم دکتر ناهید نفیسی خیلی تو کارشون دقیق و با تجربه هستن و سطح اطلاعاتشون بسیار بالاست. من همیشه تو برنامه های تلویزیونی که صحبت می کنن گوش میکنم و از اطلاعاتشون خیلی استفاده می کنم
من دکتر ترحمی رو می شناسم که خیلی خوب عمل می کنه و بدون اینکه جای برش باقی بمونه . چون جراح پلاستیکه هم تخصصی و هم زیبایی رو در نظر می گیره . من تعریفشو تو اینستا خیلی میبینم. خودمم نمونه کاراشو می بینم خیلی تمیزه کارش.
دکتر فقط محمدرضا ترحمی. انقدر کار عالیه خواهرم که زیر بار نمی رفت پروتز کنه بعد اینکه نتیجه مال منو دید رفت انجام داد. 02126761574 شماره مطب شه برید ببینید بهتون چ مشاوره ای میده. عالیه
دکتر علی اکبر عطایی جراحی فوق تخصص پلاستیک هست. مطبش سمت ونک هست دختر خالم و دوستش پیش ایشون جرایح سینه کردن و منم برای مشاوره پروتز سینه رفتم پیششون که هفته دیگه ام احتمال زیاد برم عمل کنم . دکتر خیلی با سوادی هست و با تجربه .http://drataei.com/پروتز-سینه/
می تونین این جا روبخونین بعدش بریدپیشش عمل کلی از سوالاتونو ج.اب میده و کلی ام سوال میاد تو ذهنتون من که جلسه مشاورم نزدیک یه ساعت طول کشید.
دکتر نداف رو که همه میشناسن من فقط خواستم بیان این جا کاری که در حقم کرده رو جبران کنم . جراحی ایشون عالی بود و من از نتیجه جراحی پروتز سینه ام راضیم دکتر نداف واقعا حرف اول رو توی جراحی سینه میزنه http://drnadafkermani.com/
برای جراح سینه جای خوب باید رفت هم از نظر بررسی و به خود عمل که مسلط باشن همکارم دکتر رقیه جلیلی معرفی کرد که فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان هستن مطبشون هم سمت خیابون قائم مقام
من دو سال قبل پیش دکتر مریم شریفی لیفت سینه و ابدومینوپلاستی انجام دادم. خیلی دکتر با حوصله و منصفیه. همه بیمااشم راضین. شمارش براتون می ذارم ۰۹۱۰۴۱۲۰۵۴۶
دختر خاله من پیش دکتر منصور هادیلو بهترین جراح پلاستیک تهران جراحی زیبایی سینه انجام داده. خیلی پزشک ماهری هستن واقعا کارشون عالیه. خیلی با حوصله هستن و کارشون دقیقه. هزینه جراحیشم خیلی منصفانه تر از بقیه پزشکا بود.آدرس اینستاگرام دکتر هادیلو رو می تونین سرچ کنید نمونه کارهاش هست