2777
2789
امیدوارم شما هم زودتر نینی دار بشی انتظار واقعا سخته و عذاب آور  این دارو های که میخوریم کلی ...

عزیزم من صاحب تایپک هستم امروز بی بی چک م مثبت شد دعا کن آز هم مثبت باشه 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من صاحب تایپک هستم امروز بی بی چک م مثبت شد دعا کن آز هم مثبت باشه 

امروز اینقدر حالم گرفته ست که داغونم 

هم دیشب با شوهرم دعوام شده هم امشب مادر شوهرم شام میان خونمون کلی کار ریخته سرم اصلا حواسم جمع نیست

امروز اینقدر حالم گرفته ست که داغونم  هم دیشب با شوهرم دعوام شده هم امشب مادر شوهرم شام میان ...

ای جاااان انشا... که درست میشه همه چیز 😘😘😘

ای جاااان انشا... که درست میشه همه چیز 😘😘😘

قربونت عزیزم امیدوارم یه کوچولوی سالم و خوشگل و تپلی  دنیا بیاری از همه مهتر سالم بودنه  خیلی از خودت مواظبت کن گلم واقعا خبر بارداریه هر کی رو می‌شنوم کلی ذوق میکنم از شوهرتم تشکر کن که باعث شده طعم مادر شدن رو بچشی

قربونت عزیزم امیدوارم یه کوچولوی سالم و خوشگل و تپلی  دنیا بیاری از همه مهتر سالم بودنه  خ ...

ممنون دوست عزیزم ...الهی که اگه لایق هستم خدا به شما هم ی نی نی ناز بده و بیای همینجا عکس بی بی چک بذاری 😘😘😘

ممنون دوست عزیزم ...الهی که اگه لایق هستم خدا به شما هم ی نی نی ناز بده و بیای همینجا عکس بی بی چک ب ...

مرسی گلم خوشحال شدم از آشناییت انشالله اگه بشه حتما عکس بیبی رو میذارم 😘

هاله ینی چی؟من باید ۷ پ میشدم هنوز نشدم....قبلا از چندروز قبل درد داشتم یا لکه بینی الان هیچی...فقط ...

یعنی خط دومش کامل قرمز نیست 

ولی یه هاله صورتی رنگ انداخته ک یعنی مثبته انشاالله 

خب توام عزیزم بی بی بزن انشاالله ک مثبته 

یعنی خط دومش کامل قرمز نیست  ولی یه هاله صورتی رنگ انداخته ک یعنی مثبته انشاالله  خب توا ...

فردا حتماانجام میدم....نه نمیخوام باردار شم...اگه بودم جی؟چ جوری بندازمش؟زعفرون بخورم میفته؟؟؟ب شوهرم میگم ب نظرم حقشه ک بدونه ولی میگم ک بچه نمیخوام....

فردا حتماانجام میدم....نه نمیخوام باردار شم...اگه بودم جی؟چ جوری بندازمش؟زعفرون بخورم میفته؟؟؟ب شوهر ...

من والا چی بگم عزیزم 

من که نظر اینه نندازیش و هدیه خدارو نگهش داری 😖😔

من والا چی بگم عزیزم  من که نظر اینه نندازیش و هدیه خدارو نگهش داری 😖😔

خودم خیلی دلم میخواد...شوهرمم همینجور ولی اوضاع رو نگاه کن....تازه برای ما ک قشر متوسطیم ک بدتره....برا منم ک کسی نیس سیسمونیمو بده و خودمونم‌ باید بخریمو بلاخره آردو داریم هم بدتردربدتره....الکی بچه بیارم ک تواین اوضاع بزرگش کنم....ب نظرم از نظرعقلی اشتباس ولی از نظر احساسی هردومون میخوایم هم من هم شوهرم....ولی اقدامی نداشتیم برای اینکار....

خودم خیلی دلم میخواد...شوهرمم همینجور ولی اوضاع رو نگاه کن....تازه برای ما ک قشر متوسطیم ک بدتره.... ...

درسته اوضاع اقتصادی واقعاااا وحشتناااک بد شده ....

ولی اگه باردار باشی ک گناه بزرگی مرتکبش شده 

تو توکلت بخدا باشه عزیزم 

مسخرم نکن ولی روزی خداست 

تو اینجا بشینی بچه نیاری پاروی احساسو جوونیت بذاری بخاطر اوضاع مملکت 

انشاالله ک خدا کمک هممون میکنه 

سیسمونیم وقتی بچه دنیااومد فقط موارد اولیه ک نیازه واسش بخرر 

لزومی نیست همه چیو بخری 

بخدا من بااینکه بابای بیچارم باید زحمت بکشن بدن 

خیلی ناراحت بابامم 

هنوز هیچی نخریدیم 

ولی میگم انشاالله خدا کمک کنه ...