2777
2789
خدا از دهنت بشنوه این ماه خیلی امیدوارم آخه تو سونو سه تا فولیکول عالی داشتم پونزدهم روز پری شدنمه خ ...

عزیزم امیدت به خدا من ماه های قبل سه چهارتا فولی بالای 20 داشتم ولی نشدم این ماه رفتم سونو یدونه فولی 16 روز دوازدهم پری داشتم که دکتر گفت احتمالش کمه 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
خدا از دهنت بشنوه این ماه خیلی امیدوارم آخه تو سونو سه تا فولیکول عالی داشتم پونزدهم روز پری شدنمه خ ...

میفهمم چی میگی گلم حتی یک روزشم دیر میگذره من ماه دوم باردارشدم ولی ماه اول برام خیلی سخت گذشت .ایشالا این ماه باردارمیشی فولی عالی هم که داشتی خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که سرکاره عصر جواب میگیرم فردا بهش میگم نمیدونم شایدم همین امشب نمیدونم

فکر کنم خیلی لحظه ی خوبیه وقتی به شوهرت میگی بارداری امیدوارم همیشه شاد باشی عزیزم

چند وقت منتظر بودی؟

فکر کنم خیلی لحظه ی خوبیه وقتی به شوهرت میگی بارداری امیدوارم همیشه شاد باشی عزیزم چند وقت منتظر بو ...

آره واقعا خیلی. ... من حدودا ده ماه میشه میخاستم گلم ولی دوبار کیست آوردم و پرولاکتین بالا رفت کلا بخام بگم چهار ماه درست حسابی میشد اقدام کرد 

این ماه آخر هم که دکتر گفت اگه نشی باید بیای درمان شروع کنی و گفت تو سخت حامله میشی واقعا انگار خدا فقط بهم رو کرد چون میخاستم برم این ماه درمان

آره واقعا خیلی. ... من حدودا ده ماه میشه میخاستم گلم ولی دوبار کیست آوردم و پرولاکتین بالا رفت کلا ب ...

خیلی خوشحال شدم واسه منم دعا کن منم هشت ماهه منتظرم این تنبلی تخمدان نمی‌ذاره نینی بیارم این ماه آمپول چهار تا زدم خدا کنه که بشه شوهرم بازاریه از صبح تا یازده شب نیست حتی جمعه ها یه سال و دچسه ماهه خونه خودمونیم واقعا حوصلم ازین همه تنهایی سر رفته

شما هم آمپول میزنی عزیزم ؟ شوهرت مشکل نداره؟

نه گلم شش ماه پیش آمپول زدم کیست شد دو ماه علاف شدم دیگه نزدم شوهرم آز نداده بود قرار بود این ماه بریم که خدا روشکر ... درضمن من دوماهه بخاطر پرولاکتین کابرلین استفاده میکردم هفته قبل تموم شد 

خیلی خوشحال شدم واسه منم دعا کن منم هشت ماهه منتظرم این تنبلی تخمدان نمی‌ذاره نینی بیارم این ماه آمپ ...

الهی که خدا بهت ی بی بی چک مثبت نشون بده همین ماه عزیزم😍😍😍

نه گلم شش ماه پیش آمپول زدم کیست شد دو ماه علاف شدم دیگه نزدم شوهرم آز نداده بود قرار بود این ماه بر ...

امیدوارم شما هم زودتر نینی دار بشی انتظار واقعا سخته و عذاب آور 

این دارو های که میخوریم کلی عوارض داره امیدوارم زودتر از شرشون خلاص بشم