2777
2789
مبارک عزیزمم برامنم دعاکن بازم پری شدم یعدیک سالو یک پاه😣😣

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1890809&slug=هر-کی-حاجت-سخت-داره-بیاد-بریم-گدایی-در-خونه-امام-حسین-با-چله-زیارت-عاشورا-به-طری&postId=65479822

خدایا شکرت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خیلی تبریک میگم منم یکی از ارزوهامه یه روز بیبی چکم مثبت بشه یعنی میشه؟؟

مرسی گلم بخدا الان اشک هام میریزه برای همه از ته دل دعا میکنم منم همش میگفتم ینی میشه من ی روز بی بی مثبت ببینم باورم نمیشد

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
عزیزم بارداری منم 30سیکلم بی بی زدم نشون داد 😀32سیکلمم رفتم از😘

ای جوووونم انشا... نی نی شما هم سالم بیاد بغل تون

بچه ها چجوری به شوهرم بگم شما چجوری گفتین؟

بنظرم آزمایش بده بعد بگو.مطمعن تره اینجوری

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
مرسی عزیزم من چند روز بی بی گذاشتم منفی شد گفتم باردار نیستم ولی دیروز که پری نشدم شک کردم 

عزیزم الان که فهمیدی برای کسایی که نی نی ندارن دعا کن

من لحظه ایکه بی بی گذاشتم دیدم مثبت از شوق گریه کردم و همون لحظه دوستمو دعا کردم دیشب خبر بارداریشو شنیدم اصلا باورم نمیشد

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
اره قطعا میشه بزودی😘

خدا از دهنت بشنوه این ماه خیلی امیدوارم آخه تو سونو سه تا فولیکول عالی داشتم پونزدهم روز پری شدنمه خیلی مونده هنوز وای امان ازین انتظار

جواب از و بگیر بعد بهش بگو گلم ☺منکه هم بی بی مثبت شد جیغ کشیدم حواسم نبود فهمید باردارم😐

الان که سرکاره عصر جواب میگیرم فردا بهش میگم نمیدونم شایدم همین امشب نمیدونم