2777
2789
عنوان

بی حالی شبانه و ضعف در بارداری

5776 بازدید | 12 پست

خانما من هفته نهم هستم صبح ها حالم بد نیست اما هر شب ساعت ده به بعد اصلا بکل بیحال میشم ميفتم حالم بد ميشه يه ضعف خاصی مياد سراغم مادرم ميگه کم خونی داری اما فکر نمی کنم چون علایم ديگه ندارم ولی این بی حالی خیلی انرژی مو ميگيره قرص آهن خارجی میخورم بنظر تون از چيه علتش چيه کیا اینطورن. راستی الان ماه سوم هستم چه از مایش هايي باید برم دکتر چیزی نگفته 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بنظرم طبیعیه هر کس بدنش در برابر بارداری یه واکنشی نشون میده.شمام خب احسای خستگی و بی حالس داری.خیلی طبیعیه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ازمايشات رو دكترت بايد بگه

ضعف كه خوبه من شبا داغونم از كمردرد و تهوع و گرفتگي دست و پا و..

حالا كم كم شروع ميشه

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا یکم مویز و گردو بذار بالاسرت، تا احساس ضعف کردی بخور، بیسکوئیت مادر هم خوبه. منم اینطورم، شبا ضعف میکنم.

آزمایش هم من چکاب کامل برام نوشت دکتر. خون و ادرار.

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
شبا یکم مویز و گردو بذار بالاسرت، تا احساس ضعف کردی بخور، بیسکوئیت مادر هم خوبه. منم اینطورم، شبا ضع ...

ضعف بدنی دارم نه ضعف گرسنگی 

ازمايشات رو دكترت بايد بگه ضعف كه خوبه من شبا داغونم از كمردرد و تهوع و گرفتگي دست و پا و.. حالا ك ...

منم دیشب از پادرد خابم نمیبرد، طاق باز خوابیدم تا خوب شدم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
باز بی حالی قابل تحمله،کمردرد و دردای شبیه پریودی وانقباض واقعا وحشتناکه،شبا خواب ندارم از درد😢😢

ماه چندمين چرا پس درد داری؟ دکتر چی گفته 

فشارت پایین نیست؟ اشکال نداره هرکس یجوره، ولی چکاب بده 

نه خوبه چکاپ چی؟  دکتر باید بنويسه نمی نویسه فعلا گفته وسط ماه برم پیشش 

ماه ۸اخراش،دکترم میگه طبیعیه بهش میگن ماه درد،دکترم زیاد اهل دارو دادن نیست این انقباضات میگه طبیعیه ...

خوبه انشالله بسلامتی نی نی دار بشي