2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

توش فلافل و ناگتو شنسل هم سرخ کردم. سوسیس هم عالی میشه. کباب تابه ای درست کردم خوب شده

برا مرغ هم اگر نازک باشه سرخ میکنم، اگر بزرگ باشه یکم نیم پزش میکنم بعد میزارمش تو سرخ کن.ماهی هم سرخ میکنم خوب میشه ولی کوکو و کتلت تا حالا توش درست نکردم

2728
توش فلافل و ناگتو شنسل هم سرخ کردم. سوسیس هم عالی میشه. کباب تابه ای درست کردم خوب شده برا مرغ هم ا ...

روش روغن اسپری میکنید؟ یا کاملا بدون روعن؟

ممنون از پاسخگویی تون

روش روغن اسپری میکنید؟ یا کاملا بدون روعن؟ ممنون از پاسخگویی تون

برا مرغ، ماهی و کباب تابه ای اسپری میکنم ولی برا بقیه نه. البته اگر فلافل دست ساز خوم باشه به اونم روغن میزنم ولی اگر اماده باشه نه.

اگر خ استی به بادمجان ماست بزنی باید با همون ماست سرخش کنی. البته اگر تو تابه سرخ کنی کثیف کاری زیاد داره چون روغن میپره بالا

2738

بدون روغن چه طور سرخ میشه؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
با گردش هوای گرم😊

چقد علم پیشرفت کرده ولک

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ماست رو قبل سرخ کردن اضافیش رو میشورین؟ 

نه وقتی پوست بادمجونو میگیری ورقه ورقه کن با دستت روی بادمجونا ماست بزن خیلی نزنی در حدی که همه جای بادمجونا به خیسی بخوره بعد سرخشون کن 

💟❤💟
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز