2777
2789
عنوان

وای بچها بیاین 😱😱😱

379 بازدید | 23 پست

سلام .خانوما من خونه پدرم بودم ودخترم رفت تو اتاق خواهرم زد عینکشو شکست منم به هیچکس نگفتم اومدم خونمدن اعصابم خرابه به خدا .شما بگین چیکار کنم .چجور بگم اخه هچی نمیگن ولی روم نیست بگم 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

باید میگفتی 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بچه هست دیگه..چندروز پیش پسرم همه جزوه های داداشمو خط خطی کرد  داداشمم اخم کرد فقط😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پولش رو بده به خواهرت عزيزم

اصلا قبول نمیکنه .ولی روم نیس بگم دخترم اینجور کرد 

[QUOTE=64748046]به خواهرت بگو و اندازه پولش یه دونه دیگه براش قبول نمیکنه بخدا ولی دلم یه جوری شد تو این گرونی به شوهرم گفتم گفت اشکال نداره میبرم درستش کنن براش اگه درست نشد براش میخرم 

باید همون لحظه معذرت خواهی میکردی خسارتشم میدادی یا لااقل تعارف میکردی 

حرف شما درسته اما میگم که بخدا روم نشد بگم 

دختر منم دسته عینک مامانم و شکست منم خودم بردن عینک سازی تعمیر کردم واسه اوردم😊😊😊

دختر من بدجورشکوند