2777
2789
عنوان

وای به حال ........

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی بده... بیچاره خانومش ..

منم یه بار اومدم یه جنس ببینم خوشم میاد یا نه یعنی 30 ثانیه ام نشد تا تصمیم بگیرم بخرم یا نه

تا گفتم نه خیلی ممنون نمیخوام سریع اخماش رفت تو هم که شما که مشتری نیستی و این حرفا بهش برخورد  

یه بارم یه پسره مادرمو از بازار به زور برد تو مغازه که خرید کنه کلا ما داشتیم راه میرفتیم این یه دفعه پیداش شد.. آخرم نخریدیم به اونم برخورد  

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
نباید میخریدی  والا اینجا هم گرونیه ولی من دیشب بیرون بودم انقد با احترام رفتار میکردن فروشنده ...

عزیزم اول متوجه نشدم چون فکر کردم قیمت رو همون قیمت اولی میده بعد دیدم زنش اینجوری کرد شوهرش گفت کم نکنی همینی که هست منم منتظر شوهرم بودم متوجه نشدم

من کاری به فروشنده های منصف ندارم واقعا خدا خیرشون بده ، ولی به نظرم واقعا حق بعضی فروشنده ها همینه که ازشون مردم چیزی نخرن، اون موقع که مردم پول داشتن همین فروشنده های بدجنس تا جایی که تونستن سرمون رو کلاه گذاشتن الان که مردم قدرت خریدشون کم شده بذار اون فروشنده بدجنسا هم مثل ما بشن ، حقشونه . به وقتش حال و روز مردم رو درک نکردن و تا شد گرون فروشی کردن الان هم مردم ندارن هم فروشنده ها ، تازه با هم مساوی شدیم ، البته البته من امیدوارم که همه مون از دست این بی عدالتی ها یه روز نجات پیدا کنیم و آرزوهامون بشه روزمرگی هامون❤️❤️❤️

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

من همسرم مغازه داره شده داره با من حرف میزنه قطع میکنه میگه مشتری اومد بعدا زنگ میزنم میگه خودت بری جای خرید ببینی صاحب مغازه  گوشتی دستشه و همزمان باتو حرف میزنه بهت برنمیخوره نمیگی حالا بعدا حرف بزنه 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
مجبور بودید حرفاش رو بشنوین و ازش خرید کنین؟؟

اونجا منتظر شوهرم بودم همینو بگید اخه من انتظار همچین حرفایی نداشتم شوکه شدم با تعجب به زنش نیگا کردم که چی شد ؟اونم اینجوری گفت من دگ هیچی نگفتم