2777
2789
عنوان

گرفتن پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 46 پست
آره الکی خودتو بچتو اذیت نکن بعداز دوسال خودش کاملا متوجه میشه وباهات همکاری میکنه.

منم فک می کنم بعد دوسال بیشترحرفمو متوجه میشه مرسی عزیزددلم ممنون از راهنماییت😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون سه روز چیکارکردی

صبح روز اول تو دستشویی پوشکشو باز کردم گفتم دیگه نمیخوایم پوشک بگیریم هروقت جیش داری بریم دستشویی اگه جیش کنی شورتت خیس میشه بعداز نیم ساعت تو شورتش جیش کرد بهم نشون دادمنم گفتم اگه جیشتو نگی همیشه لباست اینجوری خیس میشه!!! 

بعداز اون هروقت احساس میکرد منو صدا میکرد شاید توسه روزاول یه چندبار یادش رفته باشه وتوشلوارش کرد ولی بعدازاون دیگه کامل منو صدا میکرد!!!!!

چون بزرگتر شده بود دیگه کاملا میفهمید وبه حرفم گوش میداد والبته میتونست جیششو کنترل کنه!!!!!

صبح روز اول تو دستشویی پوشکشو باز کردم گفتم دیگه نمیخوایم پوشک بگیریم هروقت جیش داری بریم دستشویی اگ ...

منم الان بهش توضیح میدم  بهش میگم دیگه نباید ت و پوشک کثیف کنی ببین ماهامیریم دستشویی و..ممنون عزیزم فک کنم نمیتونه هنوز جیشو نگه داره دست خودش نیس باز پی پی رو بهم میگه ...ممنون عزیز دلم از راهنماییت😗

منم الان بهش توضیح میدم  بهش میگم دیگه نباید ت و پوشک کثیف کنی ببین ماهامیریم دستشویی و..ممنون ...

آره بابا اصلا عجله نکن یه چندماه دیگه صبر کن خیلی راحت یاد میگیره!!!!

درضمن ازآشناییت خوشبختم منم گیلانیم، لاهیجان💗💗💗💗💗

آره بابا اصلا عجله نکن یه چندماه دیگه صبر کن خیلی راحت یاد میگیره!!!! درضمن ازآشناییت خوشبختم منم گ ...

واقعاعزیزم !💗🤗منم از اشناییت خوشحال شدم هم استانی من به واسطه دوستای شوهرم اونجامیام نزدیک استخر نشستن 💗😙