اگر خشک دوست داری این طوری درست کن
نمک و فلفل قرمز و کمی زردچوبه روی مرغ ها بمال و بگذار توی قابلمه
نصف لیوان اب زعفرون درست کن بریز ته قابلمه. لازم نیست روی مرغها رو بپوشونه همون ته قابلمه باشه کافیه. چون مرغ خودش اب میاندازه
کمی هم کره اضافه کن
قابلمه رو بزار روی گاز و شعله زیاااااد تا قابلمه کاملا داغ بشه. همین که اب داخل مرغ خواست بجوشه شعله را تا نهایت اخر کم کن.
دو ساعت بعد از بوی مرغ تو خونه مست میشی. طعمش هم بی نظیره ولی مرغش اب زیاد نداره و خشکه.
من این مدل مرغ رو برای سالاد الویه، ساندویچ مرغ و زرشک پلوی مدل مخلوط خیلی دوست دارم