همانطور که از اسم میگو پلوی جنوبی پیداست ، زادگاه این غذا در جنوب کشور است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
400 گرم میگو
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری گشنیز
1 عدد
3 حبه سیر
2 قاشق سوپ خوری رب گوجه
3 پیمانه برنج
به میزان لازم
به میزان لازم نمک،
ابتدا و سیر را ریز خرد کنید و با هم مخلوط کنید و نمک رو هم در ابتدا به ها بزنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.سپس نمک و و ادویه و همچنین آماده شده را هم به ان اضافه کنیدبعددر این مرحله میگو ها را هم اضافه کنید را هم بهش اضافه کنید حتی می توانید به جای رب از خود استفاده کنید برای اینکه خوب جا بیوفته یک لیوان آب بریزید شعله و حرارات گاز رو کم کنید تا خوب جا بیفتد ولی حواستان باشد میگو ها خیلی سرخ نشوند و رنگ عوض نکنند.در انتها گشنیز رو روی مواد بریزد و و به طور جداگانه برنج را درست کنید و قبل از اینکه بگذارید دم بکشد لایه لایه برنج رو با مواد اماده شده پر کنید و بگذارید ارام دم بکشد.
نکات تکمیلی
منبع : فروش ماهی