2777
2789
عنوان

غذای نی نی لطفا کمک

64 بازدید | 7 پست

دخترم توی 7 ماهه چه چیزایی بجز فرنی و حریره و سرلاک میتونم بهش بدم که وزن بگیره قدش 66 وزن 7200

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوپ ماهیچه یا آب قلم با برنج و هویج و سیب‌زمینی+یک قاشق عدس یا ماش

آب‌گوشت بدون نخود با چند تا دونه لوبیای خیس‌کرده که توش نون تیلیت کنید

سوپ مرغ هم برای تنوع خوبه اما چون خیلی قوت نداره بهتره آب قلم بریزید توش

پوره سیب‌زمینی، کدو، هویج

سوپ ماهیچه یا آب قلم با برنج و هویج و سیب‌زمینی+یک قاشق عدس یا ماش آب‌گوشت بدون نخود با چند تا دونه ...

نون تلیت شده میتونه بخوره الان باید خیلی ریزش کنم مگه نه؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
نون تلیت شده میتونه بخوره الان باید خیلی ریزش کنم مگه نه؟

بله می‌تونه. آره ریزش کنید بهتره نون لواش نازک باشه و ترجیحاً سبوس‌دار. اول هم زیاد نون نریزید چون سنگین می‌شه براش. البته خیلی بهتره که اول کاری با سوپی شروع کنید که توش برنج داره چون برنج سبک‌تره، بعد نوبت می‌رسه به نون و تلیت.

یادتون باشه به غذاهاش همیشه یه مقدار کره یا روغن زیتون اضافه کنید، هم خوشمزه‌تر می‌شه، هم به وزن‌دهی کمک می‌کنه و روده‌هاش رو هم روون می‌کنه و جلوی یبوست رو می‌گیره