2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عوارض نداره و خيلي هم عاليه حتمان بزن موجب نازايي نميشه اينا دروغ هست اگه اينجوري باشه انگليس و استراليا دختراشون تمام بايد نازا باشن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
از خودم نمیگما. چندتا مقاله علمی معتبر خارحی درموردش خوندم

مقاله هارو لطفان بزاريد مام مطالعه كنيم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

برا چی میخوای بزنی

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
شما زدین؟

من چون سنم از محدوده گذشته بود و هزينه اش برام زياد بوده نزدم 

از خودم نمیگما. چندتا مقاله علمی معتبر خارحی درموردش خوندم

ببین عزیزم یه مدت جو درست کرده بودن

اون هم حساب کشی های سیاسی بود

همه دروغ بود

مطلب علمی و. پزشکیه

واکسنش بی خطر. هست

عوارضش در. حد. همون واکسنهایی که از. بچکی خوردیم همه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
نه عوارض نداره و خيلي هم عاليه حتمان بزن موجب نازايي نميشه اينا دروغ هست اگه اينجوري باشه انگليس و ا ...

مکزیک زدنش رو ممنوع کرده. خیلی از کشورها ممنوع کردن. وقتی فرد شرکای جنسی متععد نداشته باشه و به شریک جنسی خودش هم مطمئن باشه چه لزومی داره زدنش

بیشتر ممکنه مشکلات عصبی ایجاد کنه. دستگاه عصبی رو تحت تاثیر قرار میده. اگر تو افراد در معرص خطر نیست ...

در. معرض خطر. نیستن؟؟؟؟؟

هر. فردی که ازدواج کنه در. معرض خطره یعنی

از گذشته اون اقا خبر. نداریم که

پس در. معرض خطریم همه  

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
مکزیک زدنش رو ممنوع کرده. خیلی از کشورها ممنوع کردن. وقتی فرد شرکای جنسی متععد نداشته باشه و به شریک ...

این دروغها رو قبلا پخش کرده بودن

گفتم مال گرو کشی سیاسی بود

حل شد

بی خیال