2777
2789
عنوان

بی حال بودن و تنبلی

512 بازدید | 45 پست

سلام دوستان ما جمعه اسباب کشی کردیم بعد خیلی بیحالم و تنبل شدم حدودا یکماهه اینجوریم قبلا خیلی تمیز بودم همه فامیل از تمیزیم تعریف میکردن الان حوصله ندارم چهارتا تیکه ظرف بشورم خونمونم که هنو مرتب نکردم روزی چن تا وسیله مرتب میکنم بعد شبا شوهرم از سرکار میاد کمکم میکنه خیلی تنبل شدم اینم بگم پریود بودم بعد 7روز پاک نشدم و خونریزی دارم و الانم دستمون تنگه نمیتونم دکتر برم تا اخر برج ک حقوق بگیره همسرم چیکار کنم 17روزه خونریزی دارم البته کم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

17روز خو بذو قرص اهن بگیر بخور معلونه بی حال میشی کم خون شدی دیگه کارم که میکنی ختما خورد خوراک درست حسابی این چند روز نداشتی بدتر دیگه ضعف کردی دختر یکم ویتامین بخور 

قرص اهنو فولیک بخور 

اصلا به خودت فشار نیار برا چیدن وسلیه ها چون فشار هم که بیاد به کمرت باعث خونریزی میشه خودم اینجوری ...

نه اخه قبل استس کشی هم هینجوری بودم وسیله سنگین هم برنداشتم الانم خیلی کم کار میکنم روزا همش دراز کشم شبا شوهرم کمک میکنه میچینم درمان خونگی نداره خونریزیم قط شه؟اخر برج میرم متخصص