2777
2789
عنوان

خیلی مراقب بچه هاتون باشین😥

698 بازدید | 20 پست

آدم اگر عاشق نشه،نمی میره

اما اگر عاشق بشه ممکنه که بمیره از درد😞😞😞

با ی اهنگ بدجور بغضم ترکید😢

تو رو خدا مواظب بچه هاتون باشین😖نشن مث من😢یکی پژمردشون کنه😭

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

چند سالته عزيزم؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۰😖

ميگذره

يه وقتى ميشه به اين روزات ميخندى و ميگى واسه چه آدم بى اهميتى گريه ميكردم

من سنم خيلى ازت بالاتر نيست ولى تجربم زياده😅

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
چیکار کنیم عاشق نشن?

آزادی بیش از حد نداشته باشن

آزادی داشته باشن چندبار قرار میزارن

با هم میرن سینما

میرن پارک

میرن فلافلی

بعد که جدا شن این خاطره هایی که ساختن ی دخترو نااااابود میکنه😔😔😔😔

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

آدمی که ضعیفه وابسته میشه به یکی دیگه ولی آدمی که قویه هیچ وقت تا این حد وابسته به کسی نمیشه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
آزادی بیش از حد نداشته باشن آزادی داشته باشن چندبار قرار میزارن با هم میرن سینما میرن پارک میرن ...

عزيزم ربطي به آزادي نداره 

اگه محدود بودي هم اين كارا رو ميكردي و ميگفتي بسكه خونوادم محدودم كرده بودن

آزادی بیش از حد نداشته باشن آزادی داشته باشن چندبار قرار میزارن با هم میرن سینما میرن پارک میرن ...

به نظرت اگه مادر و پدر زیاد به دخترشون محبت کنن دیگه وابسته پسرا نمیشه واسه دوستی?

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

نه عزیزم. زندگی یعنی همین عاشق شدنا و فارغ شدنا و دل دادنا و دل شکستنا! 

منم از این گریه ها خیلی کردم، خیلی. با آهنگای سیاوش قمیشی... الان جزو قسنگ ترین خاطرات زندگیمه. جوونی بدون این گریه ها جوونی نیست