2777
2789

سلام بچه ها من ماه پيش ٢٣ام پريوديم شروع شد پريوديام معمولا ٣٠روزس و سابقه عقب اندازي ندارم بايد٢٢ام پريود ميشدم كه نشدم اشتهام خيلي زياد شده همش ضعف ميارم ترشحاتم خيلي شده و همش فك ميكنم پريود شدم اما چيزي نيس زير دلم تيرهاي يهويي ميكشه تكرور ادرارم دارم امروز صبح بي بي چك زدم منفي بود به نظرتون چيكار كنم؟!

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر كن ببين چي ميشه يه هفته بايد صبر كرد

منم تايم پريودي همين علايم رو دارم

فقط كار سنگين نكن شايد هم حامله باشي 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اینا همش علایم بارداریه. بی بی رو بذار فردا یا پس فردا امتان کن

اصلا اشتهام به معناي واقعي دسته خودم نيس يعني بايد بخورم يه چيزيو كه ميخواموها من اصلا ادم اين مدلي نيستم اخه 😩من تو پريوديامم اينطور نبودم يه جوري شدم انگار از قحطي اومدم كي بي بي بزنم ؟!اصلا كي جواب درست رو نشون ميده؟!

الان تازه دو روز از موعدت گذشته ... بی بی بعد از ده روز نشون میده ... چند روز صبر کن دوباره بی بی بزن یا اگر صبرت کمه برو ازمایش بده ... اگر بازهم منفی بود ، بگو حتما برات سونوگرافی از رحم و تخمدان بنویسن تا مطمئن شی که کیست داری یا نه ... 😍 اما احتمالا مامان شدی با این علائمی ک گفتی

صبر كن ببين چي ميشه يه هفته بايد صبر كرد منم تايم پريودي همين علايم رو دارم فقط كار سنگين نكن شايد ...

بعد يه هفته بي بي چك جواب ميده كاملا؟!يا برم ازمايش؟!

بعد يه هفته بي بي چك جواب ميده كاملا؟!يا برم ازمايش؟!

بيبي نودونه درصد درسته جوابش

ولي مامانم سر من ميگه سه بار منفي بود خون دادم مثبت شد

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
الان تازه دو روز از موعدت گذشته ... بی بی بعد از ده روز نشون میده ... چند روز صبر کن دوباره بی بی بز ...

انقده فضولم كه حد نداره صبر ندارم كه از  ديروز تا حالا ٣تا بي بي انداختم دور😁٧تا هم تو اين ٣روزي كه عقب انداختم😩😩

الان تازه دو روز از موعدت گذشته ... بی بی بعد از ده روز نشون میده ... چند روز صبر کن دوباره بی بی بز ...

مال من درس روزی ک باید پری میشدم مثبت شد.مال هر کس فرق میکنه.بستگی به هورمون اچ سی جی داره.

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن
اصلا اشتهام به معناي واقعي دسته خودم نيس يعني بايد بخورم يه چيزيو كه ميخواموها من اصلا ادم اين مدلي ...

چند روزی صبر کن و کارهای سنگین نکن.ایشالا ک بارداری

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن
اصلا اشتهام به معناي واقعي دسته خودم نيس يعني بايد بخورم يه چيزيو كه ميخواموها من اصلا ادم اين مدلي ...

سلام پیزاجان خوبی عریز

ببخش توی تاپیک دیدم گفتی شوهرت لبلیروبینش بالارفته بودزردشده بود

ببین شوهرمن ازمایش دادانریمای کبدیش نرملله بجزبیلروبین توتال وایندایزکت ک درحد۲دهم و۳دهم زیادتره چهره شم یکم زرده 

دادوی خاصی هم نمیخوره بنظرت مشکل جدی داره ءگ؟؟توتهدان فوق تخصص گوارش کبدخوب نمیشناسب ؟

وخدایی که بشدت کافیست