2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راست میگی توروخدا

اره خودم مادر دوتا بچهام.بچه هام اینجوری شدن.فقط اب جوشیده سرد شده با قاشق کوچیک بده بهش دوسه بار.از نزدیک نگاه کن.اینا ب حالت اینن ک یه اجر رو ریز ریز کرده باشی ک تفاوتش باخون کاملا مشخصه

ایمان داشته باش که چاره ساز خداست👌👌
اره خودم مادر دوتا بچهام.بچه هام اینجوری شدن.فقط اب جوشیده سرد شده با قاشق کوچیک بده بهش دوسه بار.از ...

چند بار آب دادم بعداز واکسنش به اینور دوباره میدم مرسی

منم پسرم تو دو ماهگی خون تو مدفوعش بود چندتا دکتر بردم گفتن نباید لبنیات و مشتقاتشو استفاده کنی.

کلی هم دارو دادن.اصلا خوب نشد.

دکتر بیسوادش ۹جور دارو داده بود به بچه دوماهه.

خوب نشد.خوردیم به تعطیلات عید گفت برید بعداز ۱۳ام بیارید بچه رو برای کولونوسکوپی.

مردم و زنده شدم.

آخرم مادرشوهرم خداخیرش بده تو شهرستان منو برد پیش یه دکتر عمومی باتجربه.ایشون تشخیص داد بچه از اسهال تو مدفوعش کن میاد براش متونیدازول نوشت ۴روزه خوب شد

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

عزیزم این خون نیس بدنش کم اب شده بهش اب بده پسر منم اینجوری میشه بعضی اوقات

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
آره میبرمش اومدم از تجربیات استفاده کنم چیز بدی نباشه

اصلن چیزبدی نیست من دخترم که دنیااومده بودهمینطورشددکترگفت به خاطراینکه توشکم مادربوده اینطوره چیزخاصی نیست برای بعضیاپیش میادحالابرای اینکه خیالت راحت بشه دکترنبر

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
عزیزم اینا خون نیست.جیشش اجری شده.کم ابه بدنش.اب جوشیده سرد شده تا شب دو سه بار بدش درست میشه

چراخونه دکتربرای دخترمن گفت دخترچون هورموناش باهورمونای مادرجوره ممکنه اینطوربشه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
چراخونه دکتربرای دخترمن گفت دخترچون هورموناش باهورمونای مادرجوره ممکنه اینطوربشه

این از رنگش مشخصه جیش اجریه.خون این رنگی نیست

ایمان داشته باش که چاره ساز خداست👌👌
این از رنگش مشخصه جیش اجریه.خون این رنگی نیست

خوب برای دخترمنم همینجوربود