2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهرم

345 بازدید | 15 پست

دیشب رفته بودیم شهر بازی دخترمو برده بودیم بعد به خاطر اینکه کدوم شهر بازی یا پارکو انتخاب کنیم بحثمون شد  بهم فحش داد منم از دیشب که اومدیم باهاش سنگین تا کردم تا الان.تازه خودمو اماده کرده بودم واسه دیشب که تازه هم پریودم تموم شده بود.اما نیومد طرفم منم به رو خودم نیاوردم.با هم فقط در حد سلام و خدافظ حرف میزنیم اما اصلا انگار نه انگار که چرا باهاش یهو سنگین شدم اصلا براش مهم نیست اگه ۱ ماهم حرف نزنم اونم همینطور ادای منو در میاره !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلش نذار. میخواد خسته ات کنه خودت پا پیش بذاری. خیلی معمولی رفتار کن بالاخره یجا کم میاره. 

وقتی معمولی رفتار کنه شوهرشم معمولی رفتار میکنه.. نمیاد ازش معذرت خواهی کنه

غرور مسخره مردونه اینجوریه😷

وقتی معمولی رفتار کنه شوهرشم معمولی رفتار میکنه.. نمیاد ازش معذرت خواهی کنه غرور مسخره مردونه اینجو ...

بالاخره نباید اینا رو پررو کرد. مقصر خودمونیم که قدر خودمون رو نمیدونیم فکر میکنیم خبریه باید همیشه خودمون رو له کنیم و شوهر نگه داریم تا اونا هم پررو بشن

مرتيکه اگه شب کاري واسش پيش بياد زنگ نميزنه بگه شب نميام يا دير ميام زنگم نزنم ککش نميگذه اون که صدسال بگذره زنگ نميزنه فقط بعد صدسال يه تماس زورکي ميگيره ببينه من هنوز زندم يا نه🤢

اگه از هم جدا بشیم برا چند روز اصن یادش میره خانمی داره نه تماسی نه پیامی تا هم بحثمون میشه هیچوقت ...

نه وقتی که با هم خوبیم همش زنگ میزنه اس میده خیلی بهم میگه دوستت دارم ولی من باور نمیکنم 

اصل هم تو رابطه باهاش راضی نیستم

مردا به زنا اهمیت نمیدن تو رابطه 

خودت پرروو باش ازش بخاه اونکاری که دوس داری رو انجام بده

حیا و خجالت رو بزار کنار

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری 
مردا به زنا اهمیت نمیدن تو رابطه  خودت پرروو باش ازش بخاه اونکاری که دوس داری رو انجام بده حی ...

خجالتی نیستم زیاد تو این مورد اما بیشتر وقت خودم باید پا پیش بزارم.هر وقتم که خودش میاد صلا قت نمیزاره برام زیاد سریع تمومش میکنه