2777
2789
عنوان

بچه ها گرون شده خیلی گرون شده .....💔

1988 بازدید | 58 پست

دارو های بچه های سرطانی رو میگم این تاپیک اصلا سیاسی نیست فقط یه حقیقت تلخه ... 

((*پس سیاسی صحبت نکنید *)))

ما خودمونم شاید تحت فشار باشیم ولی شاید هزارتومن یا هر چقدر در وسعمونه بتونیم به فرشته های کوچولو کمک کنیم 

بچه های مریض و جنگجو که دارن با بدترین شرایط میجنگن خیلی برای بدن کوچیک و نحیفشون سنگینه .... 

کاش کمک کنیم تا درد بی پولی بهشون فشار نیاره ❤❤❤💔💔💔

بچه ها شما هم میتونید به محک کمک کنید و بهشون در حد توانتون کمک کنید .مثل یه صندوق صدقات بزرگه 

خیریه کمک به بچه های سرطانی 

حالا چطوری کمک کنیم

۱_ کلمه((((محک )))) رو سرچ کنید توی گوگل تا صفحش بالا بیاد و به جایی زده کمک نفدی که کارت به کارت میکنید 

۲_کمک غیرنقدی داوطلبانه میرید و کمکشون میکنید 

۳_از طریق گوشی و کارت عضو شتاب مراحل زیرو میرید :

733#  *

گزینه ی (( احسان ))

بعدش گزینه ی ((محک))

بعدش(( مبلغ  ))

و  ....

من وشما وقتشه به فکر فرشته های کوچولومون باشیم و خانواده هاشون حداقل ما به هم کمک میکنیم ...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم واقعا دیگه کاری از دست مردم ساخته نیست درصد بالایی دارن فقط روزگار میگذرونن .  ظاهرا تعدا ...

وای نه خدا نکنه من همش حس میکنم یک راهی پیدا میشه... همش امید دارم که وضعیت اینطور نمونه.... دلم برای مریض دارها کبابه... اصلا نمیتونم تصور کنم تابستون سال بعد وضعیتمون چطور میشه...

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

عزیزم 

گرون شده به کنار

تمام داروهاشون نایاب شده خدا خودش رحم کنه

الان بیشتر بچه هامون داروهاشون گیرنمیاد

داروها هم دوبرابرشده قیمت

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
من قلکشو دارم‌پر میکنم 

دمت گرم خدایی دمت گرم از صفای قلبته اینا 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))