2777
2789
عنوان

بچه ها گرون شده خیلی گرون شده .....💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 58 پست
دارو خارجی خیلی سخت گیر میاد من برای بیماریم  دنبال ی داروی خارجی بودم فقط کوه و بیابون رو نگش ...

هعی ... آره واقعا همینه ..

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
 هارلی جان این شماره حساب درسته؟ یاد زلزله کرمانشا میفتم که شماره حساب دولت داد برای واریز کمک ...

اونی که توی خود سایت محک زده آره همشون درسته میتونی از طریق آپ هم کمک کنی عشقم ولی از طریق سایتشونم میشه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری هر چی بگی حق داری چکار کنم ککککککاش به جز دعا کاری ازم برمیومد ... البته برمیاد اگه این مشکل ...

قربونت عزیز دلم

کاش اونایی که باید به فکر باشن یه کم حواسشون بود....

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
مرسی عزیزم ممنون ک اطلاع رسانی کردی

فدات شم دستت درد نکنه خیل گلی ممنون از توجهت 

فدات شم الان رفتم تو سایتشون شماره شو برداشتم همسرم بیاد ک تماس بگیریم😍

دست خودت و همسرت درد نکنه خیلی ماهید هر دو خوشبخو بشی❤❤❤

مرسي عزيزم من خيلي وقت بود دنبال شماره كارتشون بودم مرسي 

فالگیر من❤فدامدات دستت درد نکنه 

چه تاپیک خوبی حتما کمک میکنیم عزیزم❤❤👌👌

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤