2777
2789
عنوان

بچه ها گرون شده خیلی گرون شده .....💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 58 پست
بچه دوستم سی پی شدید اسپاسم فوق العاده شدید هم داره خیلی داره درد میکشه میبرتش بیمارستان هم هیچ کا ...

چقدر از این روزها میترسیدم ..... 

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

💔💔💔 نمیتونن برن از ایران؟ اینا چقد بی رحم و کثیفن که دارو هم تحریم کردن

نه شرایطشو ندارن اوناهم 

خیلی بد وضعیه پسر خودمم سی پی شدید هست وتشنجی باور کن تویه گروه170نفره ایم با بچه های سی پی که همه از نبود دارو مینالن 

داروهایی که اگه گیر نیاد وضعیت بچه ها خیلی بدتر میشه

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم خیللللی ماهی خیلی زیاد خدا چندین برابرشو بهت برمیگردونه نگارم

فدات بشم مهربون...♥♡♥♡

انشاالله شما هم انقدر توفکرشونی خدا به خودت انقدر بده که بزرگترین خیرشون باشی

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  
عزیزم واقعا دیگه کاری از دست مردم ساخته نیست درصد بالایی دارن فقط روزگار میگذرونن .  ظاهرا تعدا ...

خدانکنه کاش درستش کنن گناه دارن بخدا

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نه شرایطشو ندارن اوناهم  خیلی بد وضعیه پسر خودمم سی پی شدید هست وتشنجی باور کن تویه گروه170نفر ...

خدانکنه نه اینا حتما یه فکری میکنن در برابر مردم مسووولن پس اگه قراره بشینن نگاه کنن به چه دردی میخورن .نه اینجوری نیست فدات شم دارو پیدا میشه باید بشه بااااید 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

😔😔😔😔خیلی وضعیت سختیه 

بچه خودمم دست کمی از پسر دوستم نداره

ولی امیر من سنش کمتر فعلا اسپاسم نداره

اونو میبینم از آینده پسر وحشت دارم.....

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

لازم باشه پشت هم در بیایم در میایم صد در صد .......

😔😔😔😔خیلی وضعیت سختیه  بچه خودمم دست کمی از پسر دوستم نداره ولی امیر من سنش کمتر فعلا اسپا ...

بمیرم برات چی بگم 😔😔😔 

هیچ داروی گیاهی.. هیچ ورزشی ...هی چی نیست که جلوشو بگیره؟ اصلا اطلاعات ندارم راجع به این بیماری... 

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

من نذر گوسفند دارم برای محک...فقط ی سوال گوسفند خودمو بکشیم گوشت رو ببریم اونجا ؟ چجوریه کسی اطلاع د ...

شمارشو میخوای خصوصی بدم عشقم شماره محکو کامل راهنماییت میکنن؟؟؟؟

خدانکنه نه اینا حتما یه فکری میکنن در برابر مردم مسووولن پس اگه قراره بشینن نگاه کنن به چه دردی میخو ...

قربونت ممنونم انشالله همه چی درست شه

چون مریض داری خودش کلی سخته ولی با نبود دارو اعصاب وروان خانواده ها بهم میریزه

دارو خارجی خیلی سخت گیر میاد

من برای بیماریم  دنبال ی داروی خارجی بودم فقط کوه و بیابون رو نگشتم....پیدا نشد :/

کاش انقدر صنعت داروسازیمون پیشرفت میکرد که با همین دارو ها امکان بهبودی وجود داشت

ولی به هر حال بهتر از هیچیه

ما کمک کنیم حتما تاثیر داره تو روند بیماریشون  

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥
بمیرم برات چی بگم 😔😔😔  هیچ داروی گیاهی.. هیچ ورزشی ...هی چی نیست که جلوشو بگیره؟ اصلا اطلاع ...

دور از جونت گلم

نه نیست هیچی

سی پی نرسیدن اکسیژن به مغز که مغز آسیب میبینه

فلج ذهنی وجسمی کامل

قربونت ممنونم انشالله همه چی درست شه چون مریض داری خودش کلی سخته ولی با نبود دارو اعصاب وروان خانوا ...

حق داری هر چی بگی حق داری چکار کنم ککککککاش به جز دعا کاری ازم برمیومد ... البته برمیاد اگه این مشکلات حل نشه منم صدای تو میشم قسم میخورم

هارلی جان این شماره حساب درسته؟ یاد زلزله کرمانشا میفتم که شماره حساب دولت داد برای واریز کمک ب مردم زلزله زده ولی دقیق همون شماره ای بودکه واریز میشد برای کمک به فلسطین! مطمعنی ازش؟