2777
2789

اره یه مدتت انقدفیلمای لی مین هورونگامیکردم جوگرفته بود رفتم موهامو شبیه اون میزدم یاتومدرسه حس میکردم لی مین هوام دعوامیکردم.هرروز کارم شده بود دیدنه اهنگاوفیلمای کره ای دیگ قیافمم شبیه اوناشده بود یادش بخیر😃😃

.                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه مدتت انقدفیلمای لی مین هورونگامیکردم جوگرفته بود رفتم موهامو شبیه اون میزدم یاتومدرسه حس میکر ...

وای  این حال الان منه ولی من با گروهای پسرونشون این حسارو دارم😂😂الان دیگه طرفدارش نیستی؟

خوب تحت تاثیر کی بودی تو؟ چند تا سریال بگو دان کنم ببینم دلم تنگ شده واسه سریالاشون  

والا من تحت تاثیر گروهای موسیقیشونم بیشتر😉😀سریال وارثان شکارچی شهر دریای آبی اینا مال لی مین هو

وای  این حال الان منه ولی من با گروهای پسرونشون این حسارو دارم😂😂الان دیگه طرفدارش نیستی؟

چراباشه نیگامیکنم ولی ازدواج کردم دیگ زیاد پیگیرش نیستم.تومدرسه بادوستم مثله ساقیای موادمخدر فلش جابه جامیکردیم فیلم جدیدمیریختیم براهم

.                             

توزیبای.وارثان.زاعقه شخصی.شکارچی شهر.افسانه دریای ابی.سرنوشت.پسران فراترازگل.گروهای پسراو دختراشونم دوست داشتم توخونه مثله اونامیرقصیدم اولای نامزدیمون تواتاقم هنذفری گزاشته بودم داشتم مثله اونامیرقصیدم نگو نامزدم اومده5دقیقه بادهنه بازداره منوتماشامیکنه .بهم گفت چیکارمیکنی حالت خوبه?این جنگولک بازیاچیع.اب شدم رفتم زمین

.