2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2913018 بازدید | 43019 پست
اگه هر راهی رفتی و نشده پس حداقل خرج خوب کن.شوهرتو مجبور کن پول جمع کنین هر سال برین سفر خارجی. حدا ...

ممنون از نظرات همه ببخشید که تک تک جواب نمیدم دوستان

منم بردم پسرمو کلاس آی مت ثبت نام کردم دیروز هم جلسه اولش بود وخیلی خوشش اومد .انشالله تا آخر ادامه بده

هروقت میگم طلابخریم برای پس انداز درمقابل حتما یخرجی برای ماشین میتراشه که من ساکت شم..زمین هم میگه سند دار باشه که ماپولشونداریم ...خلاصه اینکه تصمیم گرفتم برای پسرم  هر تلاشی بکنم تا تو بهترین مدرسه وامکانات باشه وفکر خونه خریدن برام معجزه باشه ومن منتظر🙏🙏🙏

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
دوستان،،،یه واحد خام رو بخریم قسطی ،،،بنظرتون می ارزه طلا واسش بفروشم؟

دوستم منظورت از واحد خام چی هست ؟همون پیش فروشه آیا؟؟که کم کم پولشو تا زمان تحویل میدن و کارهای داخلیش به عهده خریدار هست؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان،،،یه واحد خام رو بخریم قسطی ،،،بنظرتون می ارزه طلا واسش بفروشم؟

اگه پیش فروش میخرید خیلی باید تحقیق کنید و از کسی بخرید که قابل اطمینان باشه. من زیاد دلم با پیش فروش  نیست. والا یه مسکن مهر اونم از دولت پیش فروش خریدیم از سال ۹۰ هنوز تحویل ندادن...

❤زندگی 
دوستم منظورت از واحد خام چی هست ؟همون پیش فروشه آیا؟؟که کم کم پولشو تا زمان تحویل میدن و کارهای داخل ...

آره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چقدر پیش میخان؟ما قراره ب امید خدا از طرف اداره مون یه واحد ۱۱۰ متری بنویسیم تقریبا ۱۰۰ پیش میخان .۳ ...

راستش این مسکن مهر هست،،،گفتیم بخریم بعدا بفروشیم،،،15میلیون 🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره عالیه.حتما بگیر از دستش نده.اینا که خرد خرد پول میدی ی مزیته.

ممنون عزیزم آره ب امیدخدا  اینو مینویسم امیدوارم پولشم به کمک خدا جورشه،راستش ما تاالان چند تا از این موقعیتها رو  از دست دادیم واسه همین بیفکریاموتم خونه نداریم متاسفانه 

خیلی خوبه عزیزم به هرحال آدم با توجه به وسعش باید از جایی شروع کنه دیگه .بعدا همین استارتی میشه برا یه خونه بزرگتر ب امید خدا 

مگه هنوزم ثبت نام داره مسکن مهر؟ اگه داره خوبه بنویسید چون آینده داره

مال ما مهر پردیسه الان ۸ ساله ندادن انقد که هر هفته جمعه ها میرفتیم به خونه ها سر میزدیم و میدیدم آمادست ولی تحویل نمیدن که افسرده شدیم و کلا ولش کردیم و حتی سر هم نزدیم. حالا مثل اینکه محله به محله شروع کردن دارن میدن.

❤زندگی 
مگه مسکن مهر الان هست؟

دقیق نمیدونم،،،،آشنامونه،،،گفته چندتا واحد مسکن مهر هست اینجوری میخوان بفروشن،،،

دقیق نمیدونم،،،،آشنامونه،،،گفته چندتا واحد مسکن مهر هست اینجوری میخوان بفروشن،،،

کدوم شهر هس؟؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......